soldaki ve ortadaki cıkıslar analog çıkış. Beyaz olanda DVI yani digital çıkış
soldaki ve ortadaki cıkıslar analog çıkış. Beyaz olanda DVI yani digital çıkış
KA Style
Ben Samsung monitör alırken adamlar sıfır ölü pixel garantisi veriyodu.Hala öyleyse samsungu tercih etmelisin bence.Lcd lerde ölü pixel olayı önemlidir kanımca
Hee bide hatırlarsam servisi çok çok iyi.Kapıdan gelip aloyırlar tekrar kapıya teslim diye biliyorum![]()
samsungum vardi 19"
5-6 ay kullandiktan sonra ekranin sag tarafinda boydan boya bi cizgi olustu ve o cizgiye kdr renkler normal, cizginin sagina gecince renkler daha acik bi sekilde gostermeye basladi. ekran ilk acildiginda bu sorun olmuyodu ama 2-3 saatlik kullanimdan sonra gozle gorulur hale geliyodu.
bunu solemeyi unuttum demin sana burak buradan yazayim dedimsonra sony aldim rahata kavustum ama modelini vs bilemiyorum, 1 sene gibi de bi zaman gecti ustunden
![]()
Servise filan götürmedin mi yaf öyle mi kullandın
Sony de güzel marka tabi ama şöyle düşünmek gerekli,aslında en iyisi sadece o işle uğraşan marka seçilmeli.Samsungu çogunlukla Lcd tvlerde görüyorsun ama sonyde yok yokSony kalitesine dicek yok ama marka modelde herşeyin iyisi farklılık gösteriyo
![]()
alamancı biligisayar ile uğraşan bi akrabamız bana benq T2200HDA tavsiye etti full hd bi monitör onu aldım kullanıyorum gayet memnunum 196 dolar +kdv almıştım.
03 STİ
Servis işinde sen çileden çıkmıcan onları çıkarcan.
Türk milleti olarak aslında bazı şeyler gözümüzden kaçıo.Ben çoğu kez tehtid politikası uyguluyom %70 başarı şansın var.Hiç bir firma isminin lekelenmesini istemez ufak bişey olsa dahi.Elektronik ürünlerin ne zaman ne yapacağı belli değil sen ne kadar dikkat edersen et bişey olacaksa oluo
Yeni teknoloji lcd ler baya güzel geçen ilgimi çekti,özellikle büyük olanlar
Şimdiden hayırlı olsun monütör alacak kişiye diyelim noktayı koyalım.
Valla ben çift monitor kullanıyorum.2 adet samsung 22" t220.İnanılmaz güzel bir monitör.. 20,000:1 kontrast ve 2 ms tepkime süresi var.
para cok sanırım yigit guney
Ama ozellıklerınde bı yanılma olabilir
Ürün Kodu T220HD
Özellikler
Monitör Tipi LCD-TV
Ekran Boyu(inch) 22 Geniş Ekran
Tepki Süresi(Ms) 5
Maksimum Çözünürlük 1680*1050
Monitör Bağlantısı Analog, DVI, HDMI, Component, TV (Digital TV/Analog TV)
Kontrast 1000:1 (DC 10000:1)
Parlaklık 300 cd/m2
Ekranda Multimedya Hoparlör 3Wx2Ch (SRS TruSurround XT)
İzleme Açısı 170?/160? (CR>10)
Renk Siyah
Açıklama Remote Controller
KA Style
Tekno marketlerde dikkat etmişsinizdir HP monitörler çok iyi görüntüye sahiptirler monitör olarak çok başarılı ama pc olarak uzak durmakta yarar var..
19" Samsung Syncmaster 932B Plus Kullanıyorum. Aynısının 22" Wide olanına geçmeyi düşünüyorum. Bundan önce 17" acer kullandım ama samsungdan inanılmaz memnun kaldım.
fiyat olarak biraz yüksek sanırım. 334,27 YTL
19'' Dell kullanıyorum çok memnunum. Ama daha büyüğe geçmek istesem muhtemlen bunu alırdım:
http://www.bimeks.com.tr/urun.aspx?kid=1038&uid=105971
Birde T220 22'' çok tavsiye alıyordu. (HD modelide var) Onada bak bir istersen.
Güzel bi incelemesi var:
http://www.pclabs.com.tr/2008/09/01/...20-22-monitor/
1 haftadan beri Apple LED Cinema Display kullanıyorum (çift monitör olarak) gayet memnunum.
Al-Kurtul düşüncesinde iseniz Samsung kesinlikle tercih etmeniz gereken marka olmalı ve ya markalar listesinde olmalı. Hayırlısı olması dileği ile![]()
selam bence philips derim istediğin özelliklerde var.Samsung da güzel ama servis ağı biraz zayıf philipse gore.Ben philips serviste çalışıyorum inan birtane arızalı monitör gelmiyor. Samsung biraz elektronikçi gözü ile bakıldığında sınırları zorluyor. Cihazlara fazla yükleniyor özellikle ekran konusunda. Ampul gibi düşünün daha parlak olan daha az ömrü olur,parlak olamayana göreherşey kontras değil tepkime ve çözünürlüğe bakın bence. Birde en büyük problem ölü piksel tabikide.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)