valla hertürlü ercan:D
Printable View
16 kişi olduk arklar listeyi kontrol edin atladığım olmasın.
siz tamamiyle bana gıcıksınız ve ben sizi sevmiyom bilin kızdım size ....
Ulan duğun var ss kuralıuna göre gitmem gerekiyo ya yapılırmı bana 2 hafta yoklamadan yok sayılıcam ....
ayıp ya ...
bende isterim ya ...
bidahaki organizasyon benden hemde anadolu yakasında hemide polonez falan gibi biyerde şimdiden sölüyorum bu org sonrası bi tel edin be mubarekler bensiz içiyosunuz ayıp ayıp :D
Ulan bugra hani tamamdı, bu hafta kesin geliyordun?
Nerden cıktı bu dügün?
okedir herkez olsun ortak tarih yapalım . ben İstanbul dışındayken haber verdiniz valla 3 günlük bi tatil yapıyım dedim .
25-26 sı için polonez yada benzer bir anadolu yakası buluşma noktası ayarlıyorum .
Amaç hepberaber olmak eksik olucaksa haber versin tarih değiştirelim çekirdek kadrodan tam katılım olsun içip eğlenelim dimi ama :D
Geliyorum h sonlarını karıştırmışım liste başına beni yazın elebaşı olarak oradayım :D
Yuppiii
listeye bak oldumu söyle ağabeyim başımın üzerinde yerin var.
huehuehueh vip yuh aq one ole :D hueuhhuuhe yeni gordum ben adil insan listesine bakıodum uhehhue :D
Liste başı dedin çokmu ciddi aldım ne :D :D :D
Karsıyı organize et bakim o zaman :D
sen anladın onu neyse ufaltalım :D
ah be gelmem çok zor olucak ertesi gün sabah sınavım var :(
bende geliyorum zaten evden cıktımmı keyife 20 adım :D biri gündüzden gitsinde yer ayarlasın arabalara jandarma rahat bırakmıyor:)
ben hep oradayım ayrılmıyorum zaten :D
saat kaçta bu arada 9 iyimi?
8-9 gibi orda oluruz sanırım eğer yakınsan önceden gidip 20-25 kişilik rez. yapabilirsin.
bizim yazlık orada ögleden sonra bosum saroda orada olur beraber hallederiz
sahibi kemal abi güzel mk2 bi golfü war kafalarız onu :D
büyük ihtimal mehmette gelir haber veririm ben ona by megane