Seni odunla döverim
Printable View
Guncel olsun ;)
Ordaki arkadaslar gecen haftaki en ön masayı kapatırlarsa, 20 kisilik rez yaptırırlarsa seviniriz ;)
Yaz kerem benide oradayım inşallah.Bu arada geçenkinde gece beraber olduğumuz saatler doğum günümdü,muhabbet seyirinde devam ediyor diye söylemedim :)hediye olarak güzel muhabbetinizi esirgemeyin yeter :)
bende gelıcem bır aksılık olmazsa
gosterde tam ogrenmıs olıyım abı:D
11 temmuz aksamı k.gaz hareketli olcak arenada rafet el romal yusuf güney konseride varmıs
olsun varsın
hani liste bu kadarmı ya
Güncel olsun :)
HeM Güncel Olsun,Hemde;Yarın Bi Arkadşım Gelicekmiş :S Bu Yüzden Çok Fazla Kalamıcma Yanınıza Ama Mutlaka Uğrucamm:)Umarım Kimse Kusura Bakmaz HEr Hafta Kumburgazdayım Ama:)
Ben yalan oldum arkadaşlar valide ameliyat geçirdi eve getirdik yatıyor o nedenle benim burdan ayrılmam pek mümkün değil . Kusura bakmayın buseferlik affedin beni ...
gecmıs olsn baba yapabılceımız bısı warmı ??
Geçmiş olsun bugra , acil şifalar.
buğra geçmiş olsun yaf.
Gecmis olsun kardesim, bi telefonun yeter yardım edebilecegimiz bi durum olursa ;)
Teşekkürler arkadaşlar çok sağolun ayaklarından yapılan cerrahi bir müdahale idi şuan dinleniyor iyleşicek bu şekilde çok onem arzeden bir operasyon değildi ortapedik bişi ancak ayaklar bandajlı o nedenle devamlı yanındayız .
Gecmis olsun bugra..Allah sifa versin . .
geçmiş olsun.
yarın allah mani vermezse yanınızdayım
Erken gelirsek ararım kardesim, olmadı aksam görüsürüz ;)
Buğra başkan geçmiş olsun acil şifalar
gecmış olsn bugra abı.
Buğra abi geçmiş olsun...
Çok teşekkürler arkadaşlar .
Buğra abi geçmiş olsun acil şifalar inşallah..
geçmiş olsun abi yapabileceğimiz birşey varmı ?
gecmiş olsun abi
Çok teşekkürler arkadaşlar . Sağolun .
geçmiş olsun Buğra acil şifalar..
abi geçmiş olsun. aksam org. var dimi bana duruma göre birileri haber verebilir mi acaba ona göre işten çıkıp taksimden gelicem.. tahmini saat 1gibi yanınızda olurum , avrp. yakasından o saatlerde gelmek isteyen olursa alabilirim :)
Gelmeyi Çok istediğim halde, bu gecede malesef ve malesef ailesel misafirliğe taşımacılık işlemleri yapacağımdan aranızda olamayacağım... Güzel bir akşam geçiriceğinizi düşünüyorum... İyi eğlenceler hepinize.....
geçmiş olsun buğra abi.
bende bunu kaçırmak istemezdim ama ah şu Dgs sınavı ertesi gün 9.30da sınav var :(
Geçmiş olsun Buğracım :(
Güncel olsun ;)
Kumburgazda olan bir arkadas yer ayırtmayı unutmasın :)
son dakika bombasıyla benim katılımda yalan oldu :) bir sürpriz yapıp akşam bende katılıcaktım ama aile fertleri saolsun akşama extra program çıkarttılar gitmezsem olmaz.. o yüzden bende bu akşam meeting e katılamıyorum