Çok teşekkürler arkadaşlar . Sağolun .
Çok teşekkürler arkadaşlar . Sağolun .
Intercity Istanbul Park
Caterham Türkiye
OMP Türkiye
Pist Günleri
Intercity Endurance Cup
Intercity Clio Cup
Intercity Megane Cup
Intercity Caterham Cup
abi geçmiş olsun. aksam org. var dimi bana duruma göre birileri haber verebilir mi acaba ona göre işten çıkıp taksimden gelicem.. tahmini saat 1gibi yanınızda olurum , avrp. yakasından o saatlerde gelmek isteyen olursa alabilirim![]()
Gelmeyi Çok istediğim halde, bu gecede malesef ve malesef ailesel misafirliğe taşımacılık işlemleri yapacağımdan aranızda olamayacağım... Güzel bir akşam geçiriceğinizi düşünüyorum... İyi eğlenceler hepinize.....
Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
geçmiş olsun buğra abi.
bende bunu kaçırmak istemezdim ama ah şu Dgs sınavı ertesi gün 9.30da sınav var![]()
Geçmiş olsun Buğracım![]()
Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
Güncel olsun
Kumburgazda olan bir arkadas yer ayırtmayı unutmasın![]()
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
son dakika bombasıyla benim katılımda yalan oldubir sürpriz yapıp akşam bende katılıcaktım ama aile fertleri saolsun akşama extra program çıkarttılar gitmezsem olmaz.. o yüzden bende bu akşam meeting e katılamıyorum
konudan alakasız olacak ama
saro , sende siyah(renk konusunda yanılıyor olabilirim) opel combo da var mıydı acaba ?
melıh bız aksam oradyız bütün tayfa haberın olsun kank.. aksam serın oljak yanınıza kalın bısıler almayı unutmayın arkdaslar![]()
ulen resim falan koyun bari içimde kaldı yaw ..![]()
Intercity Istanbul Park
Caterham Türkiye
OMP Türkiye
Pist Günleri
Intercity Endurance Cup
Intercity Clio Cup
Intercity Megane Cup
Intercity Caterham Cup
10numara 5yıldız.. çok keyifli oldu![]()
"Hiçbir ülke yoktur ki, kendi içerisinde bizim kadar hain yetiştirebilsin.."
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)