Umarım bulunur en kısa sürede. Yazlık yerlere basıp gelirse haberimiz olur.
Geçmiş olsun.
Bu kadar belirgin bir araç...![]()
Umarım bulunur en kısa sürede. Yazlık yerlere basıp gelirse haberimiz olur.
Geçmiş olsun.
Bu kadar belirgin bir araç...![]()
bu tarz araba ile gezip biryere terk ederler...hırsızlar bu tarz arabaların parçasını falan okutamaz..change zor bu tarz bir araba için...çok pro ve bu tarz araba satabilecek biri olmadığı müddetçe..
benimde 99 yılında 94 320 im çalınmıştı kaskosu yoktu hala bulunamadı 34fkk 35..
izmit kartal diyarbakır..buralar aktif change yerleri...
Kork!!sönmez bu şafaklarda yüzen al sancak...
Geçmiş olsun, inşallah bulunur.
bu taraflara gelirse araç haberimiz olur sanırım.(İzmir-denizli)
Çok geçmiş olsun,umarım en kısa zamanda sağlam bir şekilde bulunur.Bu aralar bu tarz lüks araç hırsızlığı Ankarada da artmış durumda.Çalınan arabalarıda özellikle Çayyolu taraflarında terk ediyorlarmış.Hepimiz dikkatli olalım.Sizlerede tekrardan çok geçmiş olsun.
[SIGPIC][/SIGPIC]
cok gecmis olsun ,ins hic bir zarar verilmeden bırakırlar tez zmanda bulunur yapanlara artık kufur etmeye bıle degmez ALLAH verir cezalarını ins
çok geçmiş olsun umarım bulunur en kısa sürede
numarayıda kaydettim ne olur ne olmaz belki çıkar karşıma hemen arayıp bildiririm.
Mert Songül ART
Try to use your imagination
bi dakika ne zaman oldu bu olay ? ben dün bu arabayı kavaklıda gördüm yanımızdan geçti :S
Mehmet Ali DİNÇ
M.A.D Custom Stickers
dün oldu .
pardon özür diliyorum konuya böyle mesaj attığım için ama kimsenin byöel bir durumda bu tip hareketler sergilemesine grek yok
geçmiş olsun ayrıca umarım en kısa zamanda bulunur çok bişi olmadan
körler sağırlar
Arkadaşa geçmiş olsun..Bulunması dileği ile...
-Bu ara bedevi gibi dolanıyorum şehir şehir denk gelirse keseriz önünü alırız fıyakasını aşşagı.
gecmiş olsun.
"Siyahlar Karalanmaya, Beyazlar kirlenmeye mahkum"
emr: chip atarız
f@tih_28: nasıl olucak lem msnden mi
emr:Hee coco uzaktan yardım yollaya tıkla![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)