Öncelikle büyük geçmiş olsun..Allah bu insanların hepsinin belasını versin,inşallah fitil fitil çıkar acısı.Ben de görürsem falan hemen haber vereceğim.Hırsızın da alıp caddede falan turlayacağını hiç sanmıyorum açıkçası..
herkese iyi dilekleri için teşekkür ederim..
pazar öğlen itbiarı ile hiç bir haber yoktur..
murat
Ben de Aynı Kanıdayım . O Kadar Dikkat Çekici Bi Aracla En Fazla 1-2 Gün Dolaşabilirler . Bence Siz Sokak Sokak Aramaya Devam Edin , Bi Yere Terk Etmiş Olabilirler , Böyle Dikkat Çekici Bi Aracla Bu Kadar Gezip de Yakalanmamaları Mümkün Değil .Tekrar Geçmiş Olsun . İnşallah Hakettikleri Cezayı Fazlasıyla Alırlar
![]()
38 EF 562 - Civic 1.6i Es --- 38 NZ 916 - 91 Civic EF
38 BA 452 - Citroen C3 1.4 HDI
38 YR 172 - Peugeot 307 1.4 HDI
38 UC 379 - 2008 Polo 1.4 TDI --- 38 JK 099 - Citroen C2 1.4 HDI
Oha artık. Bisiklet çalar gibi araba çalıyor şerefsizler..
geçmiş olsun. inşşllah sorunsuz bulursunuz en kısa sürede. bulununca buradan haber verin.
.CeM. Nickli Üyeden Alıntı
ben değildim
arabanın içinde ne kadar benzin vardı onu hatırlıyorsanız size yardımcı olabilir zaten sarfiyatı yüksek bir araç hırsızın biticne tutup benzin dolduracağını sanmıyorum.
veya benzin az ise bitebileceği noktalardaki benzinliklere sordurun..
aklıma bunlar geldi![]()
Mert Songül ART
Try to use your imagination
bence de çok mantıklı . araştırmak lazım
38 EF 562 - Civic 1.6i Es --- 38 NZ 916 - 91 Civic EF
38 BA 452 - Citroen C3 1.4 HDI
38 YR 172 - Peugeot 307 1.4 HDI
38 UC 379 - 2008 Polo 1.4 TDI --- 38 JK 099 - Citroen C2 1.4 HDI
bu aralar gerçekten cogaldı butür olaylar .... son 2 gündür 2 arkadaşımızn teybini anfisini çaldılar birisi gündüz vakti 12 de kapısının önünde... digeri ise merter mc otoparkında
JoYTeaM
Geçmiş olsun.Çıkma subaru parçaları satan yerleri dolaşın derim,ne yazık ki dikkat çeken bi araç olduğu için direk parçalama yollarına gidebilirler.
kardeş geçmiş olsun inşalaah arabanı bulursun
çok geçmiş olsun konuyu kendi sitemede taşımak istiyorum
daha fazla kişiye gösterelim resimleri
cok gecmıs olsun ısallah bulunur ...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)