User Tag List

Sayfa 2/2 İlkİlk 12
24 sonuçtan 20 ile 24 arası

Konu: Amerikan yardımı

TechTurkey M_PROJECT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı nime Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sorun americanda değil bizim TR de parça bekle bize göre pahalı vs. Bir american örnek olarak V8 bir motor basmazsan 1 lira cıvarı yakarsın ama basarsan 1-2 cıvarı da olur yani kısacası bize herşey sorun yani americanda değil ! 100 km de 150 lira şaka gibi. Parçasını işçiliğini ona göre düşünebilirsin !!!!
    100 dolara egzantrigi olan bir arabadan bahsederken nasi bi parca pahaliligi var anlamadim . ayrica belirli basli amerikan parcasi satan dukkanlarla irtibata gecildiginde bulunamicak parca yok . cok cok bir ozel seri aracin parcasini bile max 2 bilemedin 3 haftada bulursun . amerikada amerikan parcasi bulunmayacakta ne bulunacak ? kistas olursa benim liberty 3,7 motor ve 15 litrenin ustune cikamadim zorlaya zorlaya . 10 litreninde altina inemedim . bazen subaruyla es bazen subarudan fazla yakiyor .

nime - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı M_PROJECT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    100 dolara egzantrigi olan bir arabadan bahsederken nasi bi parca pahaliligi var anlamadim . ayrica belirli basli amerikan parcasi satan dukkanlarla irtibata gecildiginde bulunamicak parca yok . cok cok bir ozel seri aracin parcasini bile max 2 bilemedin 3 haftada bulursun . amerikada amerikan parcasi bulunmayacakta ne bulunacak ? kistas olursa benim liberty 3,7 motor ve 15 litrenin ustune cikamadim zorlaya zorlaya . 10 litreninde altina inemedim . bazen subaruyla es bazen subarudan fazla yakiyor .

Tamam senin eşeğin dişi olsun
    [SIGPIC][/SIGPIC]

Nime GT Black Vtec

onurdemir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Serdarcım Amerikanı gösterebileceğiniz usta olarak Maslakta Vettess diye bir yer var. Amerikanlar konusunda uzmanlar. Paşaoğlundan, Powershop'a doğru devam ediyorsun. O yolu bitirmeye yakın solda kalıyor. (Yokuşu inmeden hemen solda) www.vettess.com

Bu arada özledim, ben gelemiyorum bari siz gelinde birlikte bi yemek yiyelim Tüm ekibe selamlar.
    Loading World's Best Magazine...

metin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yakıt konusu v8 arabadan bahsedıyoruz 4 sılındırlı bır arabaya karşılaştırılmaz bu arabayı dusunen adam onu düşünmüştür herhalde parça konusunda pek sıkıntı yok her turlu parçası bulunabılır olmayanlarda arkadaşların dedıgı gıbı 2-3 hafta içerisinde getirtilir
    dıkkat edılmesı gerekenler
    aracın km sı ve anlayan ıyı bır ustaya baktırılması gereklı
    vergi konusuna dikkate almak lazım
    Bil ki, hakları bedelsiz vermez, zulmeden alçak ;
    Özgürlük armağan edilmez, feth edilir ancak !!!

thule - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    tutkunu değilsen sakın bulaşma derim..

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)