Ben bayılıyorum ya, öyle virajlı yol olsun gidis gelis olsun sollayalım edelim
Otobanda uykum geliyor, keske heryer öyle olsa
Özellikle bizim Amasra - Cide arası tek gecerim, sanki ralli etabı![]()
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
Simdi amasrada olmak vardı anasını satıyım
![]()
Hop rakı balık fotoğrafı koymayın. Techturkey'e girdim gireli kilo almaya başladım ya![]()
Loading World's Best Magazine...
Dogru ya 70 kiloydun foruma girmeden önce hahaha![]()
abi ne yaptın yaaa
valla dün arkadaşlar yapmışlar çok fena dünyam yıkıldı...
mis gibi salata offf off![]()
03 STİ
merak edenler icin:
http://www.amasra.net/index.php?opti...=72&Itemid=105
Experience is what you get when you don't get what you want.
arkadaşlar zonguldak ve çevresinde olduğum için giremedim malûm. ha olur giden olur birkaç şey karalayayım belki işine yarar;
- buradan yaklaşık 2 saat 40 dakika civarı zonguldakta oldum.otoban sonrası olan yol evet yakışmıyor ama gayet zevkli idi benim için. yolların tabi tek yönlü olmasını istiyoruz ama biraz baktımda oraya çok zor o yollar. yani tamam imkansız değil ama cok zor.
-zonguldak güzel yermiş. 1 cadde var zatenama gömü ve filyosdaki denizde feci bir pislik var şuan. resmen 2 mt genişliğinde ve bütün sahili kaplayan bir bant düşünün ama millet giriyor üstad o denize.hemde kücük cocuklarını sokuyor. şaşırdım.
-düğün dernek güzel geçti ve sabaha hemen soluğu amasrada aldım. amasranın denizide pis. o yüzden son durak cakrazdı. iyiki oraya gitmişim deniz süper inanın. amasra bitmiştir kesinlikle. en azından benim için. zaten çok büyük park sorunu var.
- şu yemek fotolarını koyunca şunu diyeyim ki çakrazda yakamoz restorant denen yer mükemmel. hem balık çok iyi idi ki yine olur giden olur sadece mezgit alın sakın yazlık hamsiye ve istavrite dalmayın. çakrazda hem deniz çok güzel hemde balık yemek için o yakamoz denen ve tepeye kurulu süper manzalı restorant.
======
yardım eden tüm arkadaşlara teker teker teşekkürler.
lan chatin sanki zonguladaga deilde amerikaya gittin hahhahahahahhahaha...nası detaylı anlatmş hahaahahaha
Thanks to
TURBO ZONE
REMAPS
valla o kadar çok seveni varmış ki oraların baksana. buraya yazılanlardan sonra bi nevi sorumlu hissettim kendimi haklısın sarışın bombam benim
bu arada kesinlikle gidiyoruz bi hafta sonu.. gelmeyenin şanzımanı kırılsın
Memleket sevilmezmi![]()
valla zor bir ihtimal sanırım bu çünkü zonguldakta hayat durmuş sadece düğün yapılıyorduyani mübala değil bu cidden heryerde düğün vardı. sanki belediye sadece ctesine izin vermiş gibi birşeydi
bizim düğün tmmob un lokalindeydi. ilginç bir anektod ki lokalin gibişinde "tmobb b tipi lokali" gibi bir ibare vardı .. hapishaneden mi bozma ne . misal taşkömürü kurumu (ttk) nın yayla konağı diye bir misafirhanesinde kaldım, eskiden hastaneymiş. yani milletin yatış yaptığı odalarda bir konaklama yaptık resmen
![]()
bu arada ben cem ve deryanın düğününe gittim kuzen![]()
zaten chatin amasrade gezeceksin yemek yiyceksin çakrazda denize gireceksin
otopark sorunu çok tabiki küçücük yere o kadar insan gelince otopark sorunu yaşanıyor malesefprojesini yaptık verdik sahil kısmının ama tabi belediyede maddi imkansızlık var uygulayamadı
zonguldak ile amasra ikisi ap ayrı dünya
03 STİ
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)