[QUOTE=S.celik;765045]Hayırdır birader seceresinimi tutucan[/QUOTE
yok secereye gerek yok sadece merak ettim bu harap sehirleri
[QUOTE=S.celik;765045]Hayırdır birader seceresinimi tutucan[/QUOTE
yok secereye gerek yok sadece merak ettim bu harap sehirleri
Birini kendin söyledin kırcaali 1 hafta kaldım bildiğin köyyyyyyy varmı ötesini ispatlayabileceğin bir foto ????
Burger kıng Mc gibi yerler yok ya çoğu yer![]()
mağazalar felan warmış levis felan nike , adidas dimi?
vergiler azya daha ucuza alınır giyimde herhalde ....
Ben her yaz tatil için giderim bulgaristana kısmetse 1 hafta sonra yine bulgaristandayımBurgaz pomoria sl.brg sahilden sahilden çok güzel yerlerdir.
Sofia razgrat varna burgazda üniversiteler var genelde sofia olmak üzere çok türk var.
Kuzenim ve birkaç arkadaş sofia'da okuyor...
Benim bildiğim kadarıyla 1.sene bulgarca dil öğreniyorsun dersler bulgarcaymış...
Giden bazı arkadaşlarım 1 dönemde veya 1 seneyi tamamlayıp döndüler(Gece hayatından derslere zaman ayıramadıkları için.Discolar kızzzlar felan
![]()
)
Bence çok güzel yer![]()
walla dırek bı arkadsım orda kalıor , braya geldıgınde fıyatlara sasırıor adam , o soyledı cola mhbbetını hurafe olcagını sanmıorum ....
hem Bulgaristan'ın hemde Türkiye'nin vatandaşıyım kısaca çifte vatandaş işteAB sürecinden itibaren gelişmekte olan bi ülke.. genellikle Kırcaaliden bahsedilmiş diğer postlarda ancak Kırcaali Türkiye'nin gelişememiş doğu illerinden birisi konumundadır Bulgaristan için
hani bi çok bölgesi halen gelişmemiş olsada orda ki huzur Türkiyede yok gerçekten
yanlış anlaşılmasın savunduğumdan değil bende 1hafta kalıp gelirim her yıl ama inşAllah seneye üniversiteyi orda okumayı düşünüyorum
sevgili TYFF ,
Umarım söyleyeceklerimi yanlış anlamazsın , ama senin yaşında (tabii yaşın doğruysa) ve bu ülkenin geleceğini oluşturacak bir nesile dahil bir kişinin , Türkçe ' yi bu kadar yoz kullanması beni aşırı rahatsız ediyor.
Sana tavsiyem , sanal ortamda da olsa dilimizi doğru kullanman olacaktır. Elbette burası bir "edebiyat" forumu değil ve hiçbirimiz de Türk Dil Kurumu ' ndan maaş almıyoruz ama bu konuya biraz daha fazla dikkat etmenin sanırım sana bir zararı olmayacaktır.
![]()
Tesla Model Y Juniper Sr / Togg T10x v2-Lr
bulgaristana 2 kez gittim okuyan arkadaşlarımda var karcaali gibi yerler genelde türklerin yoğun olduğu yerler ama arkadaşların belirttiği gibi fazla gelişmiş şehirlerden değil. Sofia ve haskovo en beğendiğim şehirleri plovdiv de fena değil ama bana sorsanız sofia da okumak isterdim. Eğitimi ne derece iyidir orasını bilemem ama çok rahatlıklar derslerden geçebilirsiniz yolunu bulabilirsenizfelaket ucuz bir yer ve gece eğlenceleri oldukça fazla
5 kişi gayet güzel bir mekana gidip deli gibi içip 200tl gibi bir paraya masadan kalkabilirsiniz. Onun haricinde şehir olarak pek birşey beklemeyin ama insan ilişkilerinizi fena geliştirirsiniz
![]()
burdakilere bakış ucuz ancak 2el dediğin aracı iyi seçmen gerekli bazen 2.el 4.-5. el olabiliyor tabiasıl sorun araç 6ay burda 6ay orda kalıyo o nedenle hiç bi karı yok malesef.. bi dönem bu olay ortadan kalkacak diye konuşuldu da bişey olacağından değil zaten kalkarsa otomotiv sektörü büyük zarara uğrar..Bulgaristan'da şöyle bi avantaj var arabayı diğer AB ülkelerinden alırsan Bulgaristan plakası takma zorunluluğu var onlar için ideal ama bize bi yararı yok..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)