User Tag List

Sayfa 4/5 İlkİlk ... 2345 SonSon
88 sonuçtan 58 ile 76 arası

Konu: Bulgaristan .....

hotsauce
    Misafir
    [QUOTE=S.celik;765045]Hayırdır birader seceresinimi tutucan[/QUOTE

yok secereye gerek yok sadece merak ettim bu harap sehirleri

hotsauce
    Misafir
    Alıntı Berk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hiç farketmez okurken canımızın sıkılmayacağı biyer olması lazım ki okulu yarıda bırakmayalım
    varna yada sofya o zaman ikiside gayet guzel sehirlerdir muhendislik falan istiyosaniz bu sehirler

nightkids_han
    Misafir
    Alıntı hotsauce Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    eger arkadasinin yurtdisinda calisma okudugu universiteden avrupanin baska bi universitesine gecmeye istiyosa bulgaristan ama bitirip turkiyede caliscaksa kibris benim dusuncem bu
    denkliği var TR ile ama neden öyle düşündün acaba?

hotsauce
    Misafir
    Alıntı nightkids_han Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    denkliği var TR ile ama neden öyle düşündün acaba?
    kimse bana kizmasin ama kibrisi dunya tanimiyo zaten nasil gidip ben bu universitede okudum deyip avrupada calisirsinki

S.celik - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Birini kendin söyledin kırcaali 1 hafta kaldım bildiğin köyyyyyyy varmı ötesini ispatlayabileceğin bir foto ????

Burger kıng Mc gibi yerler yok ya çoğu yer

hotsauce
    Misafir
    Alıntı S.celik Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Birini kendin söyledin kırcaali 1 hafta kaldım bildiğin köyyyyyyy varmı ötesini ispatlayabileceğin bir foto ????

Burger kıng Mc gibi yerler yok ya çoğu yer
    kircaali ise dogru vasattir bulgarca bilmene gerek yok dogru dedigin gibi orasi kotu orayi savunmam zaten

nightkids_han
    Misafir
    mağazalar felan warmış levis felan nike , adidas dimi?
    vergiler azya daha ucuza alınır giyimde herhalde ....

hotsauce
    Misafir
    mağazalar felan warmış levis felan nike , adidas dimi?
    vergiler azya daha ucuza alınır giyimde herhalde ....
    yok o tam tersi cogu mali turkiyeden aldiklari icin ustune 2-3 kat koyup satarlar

SiMaO - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben her yaz tatil için giderim bulgaristana kısmetse 1 hafta sonra yine bulgaristandayım Burgaz pomoria sl.brg sahilden sahilden çok güzel yerlerdir.
    Sofia razgrat varna burgazda üniversiteler var genelde sofia olmak üzere çok türk var.
    Kuzenim ve birkaç arkadaş sofia'da okuyor...
    Benim bildiğim kadarıyla 1.sene bulgarca dil öğreniyorsun dersler bulgarcaymış...
    Giden bazı arkadaşlarım 1 dönemde veya 1 seneyi tamamlayıp döndüler (Gece hayatından derslere zaman ayıramadıkları için.Discolar kızzzlar felan )
    Bence çok güzel yer

nightkids_han
    Misafir
    Alıntı SiMaO Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ben her yaz tatil için giderim bulgaristana kısmetse 1 hafta sonra yine bulgaristandayım Burgaz pomoria sl.brg sahilden sahilden çok güzel yerlerdir.
    Sofia razgrat varna burgazda üniversiteler var genelde sofia olmak üzere çok türk var.
    Kuzenim ve birkaç arkadaş sofia'da okuyor...
    Benim bildiğim kadarıyla 1.sene bulgarca dil öğreniyorsun dersler bulgarcaymış...
    Giden bazı arkadaşlarım 1 dönemde veya 1 seneyi tamamlayıp döndüler (Gece hayatından derslere zaman ayıramadıkları için.Discolar kızzzlar felan )
    Bence çok güzel yer
    hayır değişiyor bölümden bölüme ing. tercih edicez tabiki biz....

SiMaO - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Doğrudur tam bilmiyorum.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hmmm bak bu iyi 1 değinim oldu.....
    ama kıbrıstata dışardaki yaşam pahalı yaw 1 lt kola 7.5 Tl dedi arkadaşım en basidinden oha oldum orada ne kadar mesela ?

kıbrısta hayat tr y göre biraz daha pahalıdır ama 1 lt kola nın 7.5 lira olması tamamen hurafe

TYFF
    Misafir
    walla dırek bı arkadsım orda kalıor , braya geldıgınde fıyatlara sasırıor adam , o soyledı cola mhbbetını hurafe olcagını sanmıorum ....

Mr.K - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)

Talking

Alıntı Buğra A. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Onur yazsa daha mantıklı aslında
    Ben Bosna Hersekteyim olum bulgaristanla n isim var Tr'ye giderkeen sadece gecmek mecburiyetindeyim(bulgar uzerinden gelirsem) o kadar hahaha
    - K -

________
    Dr.Ecu

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hem Bulgaristan'ın hemde Türkiye'nin vatandaşıyım kısaca çifte vatandaş işte AB sürecinden itibaren gelişmekte olan bi ülke.. genellikle Kırcaaliden bahsedilmiş diğer postlarda ancak Kırcaali Türkiye'nin gelişememiş doğu illerinden birisi konumundadır Bulgaristan için hani bi çok bölgesi halen gelişmemiş olsada orda ki huzur Türkiyede yok gerçekten yanlış anlaşılmasın savunduğumdan değil bende 1hafta kalıp gelirim her yıl ama inşAllah seneye üniversiteyi orda okumayı düşünüyorum

8.000rpm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sevgili TYFF ,
    Umarım söyleyeceklerimi yanlış anlamazsın , ama senin yaşında (tabii yaşın doğruysa) ve bu ülkenin geleceğini oluşturacak bir nesile dahil bir kişinin , Türkçe ' yi bu kadar yoz kullanması beni aşırı rahatsız ediyor.
    Sana tavsiyem , sanal ortamda da olsa dilimizi doğru kullanman olacaktır. Elbette burası bir "edebiyat" forumu değil ve hiçbirimiz de Türk Dil Kurumu ' ndan maaş almıyoruz ama bu konuya biraz daha fazla dikkat etmenin sanırım sana bir zararı olmayacaktır.
    Tesla Model Y Juniper Sr / Togg T10x v2-Lr

Maxiboost - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bulgaristana 2 kez gittim okuyan arkadaşlarımda var karcaali gibi yerler genelde türklerin yoğun olduğu yerler ama arkadaşların belirttiği gibi fazla gelişmiş şehirlerden değil. Sofia ve haskovo en beğendiğim şehirleri plovdiv de fena değil ama bana sorsanız sofia da okumak isterdim. Eğitimi ne derece iyidir orasını bilemem ama çok rahatlıklar derslerden geçebilirsiniz yolunu bulabilirseniz felaket ucuz bir yer ve gece eğlenceleri oldukça fazla 5 kişi gayet güzel bir mekana gidip deli gibi içip 200tl gibi bir paraya masadan kalkabilirsiniz. Onun haricinde şehir olarak pek birşey beklemeyin ama insan ilişkilerinizi fena geliştirirsiniz

Onuralp - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Peki araç fiyatları ne durumda?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Kingpin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Peki araç fiyatları ne durumda?
    burdakilere bakış ucuz ancak 2el dediğin aracı iyi seçmen gerekli bazen 2.el 4.-5. el olabiliyor tabi asıl sorun araç 6ay burda 6ay orda kalıyo o nedenle hiç bi karı yok malesef.. bi dönem bu olay ortadan kalkacak diye konuşuldu da bişey olacağından değil zaten kalkarsa otomotiv sektörü büyük zarara uğrar..Bulgaristan'da şöyle bi avantaj var arabayı diğer AB ülkelerinden alırsan Bulgaristan plakası takma zorunluluğu var onlar için ideal ama bize bi yararı yok..

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)