bu konunun sonu kavga veya kilit.... bu şekilde giderse
bu konunun sonu kavga veya kilit.... bu şekilde giderse
Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
17 yaşındayımevet 520 güzeldir ve giderde ama 116 316 felan gitmeyen arabalar bi Jetta 2.0TDİ da güzeldir prestijlidir ama 1.6 ları ölü yani olaya her dakka yarış gözüyle bakmayalım bi sollama esnasında gerçekten işe yarıyor veya tehlikeli bir anda yada barzonun biri salak salak artistikler yaptığında
![]()
Bencede prestijli ve sporun rasında belirgin bir çizgi var. Tabi bence diyerek başlıorum. Mesela carrera turbo spor ama panamera prestijli bir araba. 7 serisi prestijli m6 ise spor bir araba. 2 kapılır araba prestijsizdemiorum tabikide, sadece benim 30 yaşımda prestijden anladığım kategori biraz farklı.
performansa ulaşana kadar insan bir çok bilgiye de ulaşmış olur
zaten performans olmadan da pek prestij olmaz
bu da benim görüşüm...
s300 performanssız ama çok prestijli bir arabaydı. Bence tekrar söylüorum prestijle performansı birebir ilişiklendirmeyin.
arkadaşlar niyetim tartışma çıkarmak değil
size bir soru
35000tl ye 1.5 dci megane2(en çok satılan araba oldugunu hatırlatiim) alıyor çoğu insan
onun yerine 2000,2001 model 320 bulabilirler neden almıyorlar beni bilgilendirir misiniz
şu 3 günlük dünya yaşantımızda niye adrenalin yaşamıyalım prestij bence yürüyen arabadadır unutmayınki ferraride prestijli araba ama dolu bi r32 veya k20a geçebiliyo onu
Çünkü BMW'nin servisi pahaLı,parçası pahaLı,Megane'a göre çok daha fazla yakıyor.. Bu yüzden alıyor insanlar Megane'yi..
Neden alsınlar sonuç olarak sıfır araba alıyorusn aktısı yok koktusu yok sıkıntısı yok olsa bile garantili BMW Mercedes insanları genelde korkutur parça fiyatı olarak korkmayanda alıyo biniyo zaten
Bencede şu yaşımda performans önemli daha ilerki yaşlarda değişebilir tabi...
tarla gibi otobanı ve sürekli dur kalk trafiği olan canım memleketimde performans benim pek işime yaramıyor.. prestij daha mantıklı geliyor.. sizin orneklerinizi kendime uyarlarsam çipli 1.20d benim için yeterli olurdu![]()
sıkıntı yok, o da bizim aracımız
öteki mi? o da bizim
diğeride bizim
[istisnalar kaideyi bozmaz diyerekden] yeni araba daha az masraf çıkartır ve insanlrda hep daha yeniye binme hevesi vardır ayrıyettende genellikle yeni araba daha az km de daha az hırpalanmış daha temiz oluyor.Bunlar en belirgin özellikleridir Yeni megane alınmasına yol açan ve az yakan bi megane daha cok satılır 320 2000 model bi bmw den ikiside çok farklı kulvarda türkiyede atıyorm 20 milyon kişi aktif araç sürüyo ama bunların çok az bi kısımı aracın performansıydı v.s. ile ilgileniyo devir tasarruf devri artık Çoğu kişi Az yaksın diye uraşıyor bu zamlı ortamdan sonra...
Kendi Fikrim 35000 liram olsa ben almam megane ama alanada saygım vardır...![]()
Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)