tırışkalığına lafım yok zaten bende o paraya megane almam diyorm :)
Printable View
Ya dün neyi farkettim artık oto veya başka ulaşım aracı beni kesmiyor inanılmaz bir free ruha kavuştum zamanla hiç çekemedim dün kafayı yedim. Rüzgar deniz yol ve iyi çalışan bacaklağğğğ :) Ve iyi orta bir bike = Huzur işte prestij mrestij bitmiş canım türkiyemde bu trfikte prestije takayım :D
kardeş sende 3.16i mi var?
prestıj cok ıstıorsam ya cls yada jaguar alırdım..ama o kadar para maaleeeseff yok....onun yerıne vti ımız var...yetıorda artıor...
bu sorunun bır karara baglanmayacagı cok acık herkesın kendını ıcınde prestıjlı hıssettgı araba prestıjlı altındakını perfonmanslı hıssettıgı araba perfonmanslıdır :)
zaten sen altındakı arabaya bındıgınde zevk alıyorsan dıgerlerındekı prestıj yada perfonmasdan sanane :)
bence araba ne olursa olsun en üst seçenegi olmalı motor ve konfor bakımından
Bence prestij ön planda. Çünkü artık memleketimizin insanı insana değer verirken arabasına, evine, kullandığı telefonuna kadar dikkat ediyor. Bir de şöyle bir durum var iyi bir mekana gidildiğinde valeye gidip (sakın küçümsediğimden dolayı algılamayın, aksine birazda istememe sebebim bu) yükli Honda veya 106 vermek işime pek te gelmiyor:)
benim gene trilyonum olsa kapımda k20,turbo k20 vti adrenalin bu önüne geçilmez :D
aynen mersolar öleydi. agır ve aerodınamıgı ustun butun arabalar ıcın kullanılır bu ıfade aslında.. 206km son surat verılmıs sınıfında 1.6 daha hızlı araba yok..aktarması cok ıyı kısa 6 ılerısı var.. e46lardan cok farklı, ama zemın duzgunse vectrayla gıtmeyı tercıh ederım cogu yere;) alısmamısım devamlı vıtes degıstırmeye dere depe sollama devamlı 5. vıtes gıdılıyo sora ara hızlanma cek falan fılan, ayagının altında gaz olması da onemlı sureklı basmasan bıle, aynı zamanda genıs sessız(tabı bmw ıle arasında sessızlık anlaımda klasman farkı var:rolleyes:)
118d o gecer;):)
sen ıyıce hondacı olmusun, fn2 de bare:p
bence prestij önce gelir günümüz sartlarında arabaya göre muamele yapıyorlar cünkü cok örneklerinede rastladım o yüzden kesinlikle prestij daha önce
bi 330 ci fena olmaz hem giden hem prestij hesaaaaabı :D
#14.Post.
e39M5
Görünüm olarak harika bence,performansınında kötü olduğunu düşünmüyorum :D
http://i40.photobucket.com/albums/e2...r/DSC00182.jpg
Şayin filmindeki bi laf geldi aklıma
"Makyaj dediğinde bir yere kadar" :D