User Tag List

Sayfa 13/14 İlkİlk ... 311121314 SonSon
257 sonuçtan 229 ile 247 arası

Konu: arabada performans mı önemli prestij mi ???

TaGo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    78 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Aslında Prestij ile Performans bir noktada kesin çizgilerle ayrılıyor. Yani Performansta bunu nerde kullanacaksın? pisttemi, off road damı, otobandamı? Hepsi için alınacak araç farklıdır mesela. Ama döner bir X6M alırsın hepsi bir arada olur değilmi?

Ancak birde aynı kasaya sahip araçlardan sadece prestij olanlarda vardır, performans sergilemeyen... Örn: rollce royce, bentley vs (bunların nekadar 650 hp lik versyonlarıda olsa geneli 300hp civarıdır ve kıçını bile kaldıramaz). Peki giden arabanız olsa (ör:full yüklü bir 106gti) ve siz bu arabaların yanından dadadadaddadaa yapa yapa geçseniz kime ne yazar?
    www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz

Kadyr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Daha oncede prestij demistm bugn yine diyorum arabayla dolasiorum sislerde xenon falan camlar film orjin exclusive jant butun gozler uzeriniZde kimse arkada tdi mi yoksa 1.8t mi yazior diye bakmiyor valla gucu saklicaksin elbette o agirligi kaldiracak guc olmali tabi

Mr.K - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı tolgakaynak Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    her ikiside büyük önem taşıyor ama prestij biraz bayanlara gösteriş amaçlı oluyor. güç ise erkekler arasında. paran varsa zaten ikiside olabilir. prestijli bi araç alırsın gitmez ama doldurusun

bazende şu hoşuma gidiyor lüks arabalarla gezerken arkasından sellektör yapıp yol vermeyincede yanından Dadadadadadadad diye geçmek bi ayrı keyif veriyor nekadar peşime takılsada yetişemiyor
    İş toplantısına gittiğin zaman etraftakı dıger erkeklerde ooo araba ne kaadar guclu der zaten dımı Prestij her zaman önemlidir"sadece bayanlar için değil yani."
    .Güç 2.planda gelir.2in1 oldumu tadından yinmez .
    - K -

________
    Dr.Ecu

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    arabada performans mı önemli prestij mi ?? ıkısıde olması gerk performan cok ıyıde bunun bıde gece hayatı var hatun işlerı felan prestij de önemlı

tolga900 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bu nasıl bir sorudur kadında kalçamı önemli göğüsmü gibi bir soru zevk senin

YEY® - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı polo34 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ben 300hp clio'yu 116hp bmw ye tercih ederim, nedeni ise uzun yolda bir sürü aracı madara edeceği içindir o clio yu yakalayamayan bir sürü lüks araç sahibi araçlarını değiştirmeyi düşüneceklerdir ... kısaca şaşırtmak hoşuma gidiyor ...
    Hakkaten ciddimisiniz acaba ? Bir tenekeye 300 beygir koymuşsun ne farkeder yahu? biraz mantıklı olmak lazım.Eğer amaç hız ise motorcular alayına gitsin herkes arabasını satsın motor alsın.

tolgakaynak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı 10ur_K Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    İş toplantısına gittiğin zaman etraftakı dıger erkeklerde ooo araba ne kaadar guclu der zaten dımı Prestij her zaman önemlidir"sadece bayanlar için değil yani."
    şirketim olmadığı için okadar detaylı düşünmedim. o konumda olsam sanırım bi maserati bide ferrarim olurdu

doush - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Toplantı odasına kadar sesini duyurursan birazcık etki yaratabilir
    Alıntı DeNNis Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sen iskender ustaya git 51lik borudan beyin kıvırsın sana

Mr.K - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı tolgakaynak Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    şirketim olmadığı için okadar detaylı düşünmedim. o konumda olsam sanırım bi maserati bide ferrarim olurdu
    Sırketınızın olup olmaması onemlı degıl kı.Yarın oburgun bır ıs gorusmesıne gıttıgınızde veyahut kız arkadasınızın,akrabanızın(yaşlı)vs evıne gıttgınde mahallesıne gırdıgınde vs..anlarsınız.Her sırketı olanın maseratı ve ferrarısı oluyosa ıımıs guzel fantazı
    Alıntı doush Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Toplantı odasına kadar sesini duyurursan birazcık etki yaratabilir
    Yada toptalntı odasından cıkıp ıs adamlarının araclarına bındıgı anda ara gazı vermek falan dımı ? uhauha yada kız arkadasının evıne gıttıgınde aılesının verdıgı tepkı

Olucaksa 2sı bır arada olsun tek bır arabada olsun yada 2tane farklı arabada olsun.

Birde kımse kendını kandırmasın exclusive tarzı arabanın yanından gıdıpte topspeed'te gıdıyoken sellektor atıpta yol almadan(atıyorum 260+ km/h"turbo cıvıc,turbo 106vsvs ) hıc bır sekılde koymaz ne korna ne de sellektor.. Fantazı dunyası ok ama bıyere kaadar be,abartıya gerek yok .
    - K -

________
    Dr.Ecu

oğuzk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    2 side lazım ama tek arabada olmayacak

tolgakaynak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sırketınızın olup olmaması onemlı degıl kı.Yarın oburgun bır ıs gorusmesıne gıttıgınızde veyahut kız arkadasınızın,akrabanızın(yaşlı)vs evıne gıttgınde mahallesıne gırdıgınde vs..anlarsınız.Her sırketı olanın maseratı ve ferrarısı oluyosa ıımıs guzel fantazı.
    sonucta ikiside onemli, sadece prestijle olmuyor

Ludacris - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ya şu pireztiş kelimesi belli bir post sayısından sonra, affedersiniz ' karı ya kıza, mekana' dönüyor hay anoktakû hayat bacak arasındamı sürüyor sadece.
    Alıntı edo typer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ludacrıs ne ıcıosun sen? alman mısın,bmw fabrıkası senın mı? ama senın spec bıraz farklı.. ben stı alırım keyfımın kahyası mısın?)
    ....05412424032

Berkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Sırketınızın olup olmaması onemlı degıl kı.Yarın oburgun bır ıs gorusmesıne gıttıgınızde veyahut kız arkadasınızın,akrabanızın(yaşlı)vs evıne gıttgınde mahallesıne gırdıgınde vs..anlarsınız.Her sırketı olanın maseratı ve ferrarısı oluyosa ıımıs guzel fantazı

Yada toptalntı odasından cıkıp ıs adamlarının araclarına bındıgı anda ara gazı vermek falan dımı ? uhauha yada kız arkadasının evıne gıttıgınde aılesının verdıgı tepkı

Olucaksa 2sı bır arada olsun tek bır arabada olsun yada 2tane farklı arabada olsun.

Birde kımse kendını kandırmasın exclusive tarzı arabanın yanından gıdıpte topspeed'te gıdıyoken sellektor atıpta yol almadan(atıyorum 260+ km/h"turbo cıvıc,turbo 106vsvs ) hıc bır sekılde koymaz ne korna ne de sellektor.. Fantazı dunyası ok ama bıyere kaadar be,abartıya gerek yok .

sanki tüm civic 106 vs benzerleri Gt234564165416 takmış hepsi 250+ görebiliyo gibi bir hisse kapılmış bazı arkadaşlar toplasan bir elin parmakları kadarlar onlarda yolda 7.40 s350 vs. saplıyım diye gezip durular
    1881 - 193

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

hahahaha yok yahu ama eski bir arabam olsa örnek veriyorum EF kasa ama çok güzel toplanmış, güçlü de bir motor koymuşuz.. En azından araban temiz, güzel görünüyor derler.. Prestiji arabam değil ben yapayım Kız arkadaş olayı için benim şimdiden aklımda egzoz olursa diye.. Ya varex kullanırım zaten, ya da son susturucuya 2-3 katlı silencer takarız Asıl babasını bindireceksn veriyor musun kızı ? hayır mı ? bekle sen şimdi ahhahaha o viraj senin o viraj benim.. ters etki yaratabilr, işe de yarayablr 2 farklı araca katılıyorum bu arada..

Cem.B - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    öle civic e ne motoru atarsan at sanayi ortamı hariç hiçbiryerde prestij yapamazsın civicin bir geçmişi bir tarzı yokki 5 senede bir kasası baştan başa komple değişen ruhu olmayan bir araba

ha desen skyline, supra bana her zman adından söz ettircek japon arabaları bunlar gibi geliyor

ama bir m serisi yaparsın bir mercedes evo yada ne biliyim bir amerikan o zamn presitj olur diye dşünüyorum
    Team PAŞAOĞLU

ahmetbaha-drs - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    27 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Hem prestiji hem performansı olan birşeyleri tercih etmek çok daha mantıklı bence.. Bkz. A8 4.2TDI-S6-Touareg V10-S600L-RR TDV8-Cayenne Turbo-G55 AMG-911 v.s
    V40 Cross Country T4
    Megane GT-Line
    Range Sport SDV6
    A8 4.2 TDI Quattro
    VW Passat Variant TSI

106arts - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ikiside lazım
    örn. 5.40i bmw

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı .CeM. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    öle civic e ne motoru atarsan at sanayi ortamı hariç hiçbiryerde prestij yapamazsın civicin bir geçmişi bir tarzı yokki 5 senede bir kasası baştan başa komple değişen ruhu olmayan bir araba

ha desen skyline, supra bana her zman adından söz ettircek japon arabaları bunlar gibi geliyor

ama bir m serisi yaparsın bir mercedes evo yada ne biliyim bir amerikan o zamn presitj olur diye dşünüyorum
    Arabam değil prestij benimle olsun diye yazmıştım.. En fazla iyi güzel derler dedim.. Ruhu olmayan kısmına da katılmıyorum..

Ludacris - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    o kadar hacim fazla biraz sanki
    mazotlu bmw olabilir 535d mesela
    performans prestij ekonomi 3in1
    Alıntı edo typer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ludacrıs ne ıcıosun sen? alman mısın,bmw fabrıkası senın mı? ama senın spec bıraz farklı.. ben stı alırım keyfımın kahyası mısın?)
    ....05412424032

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)