User Tag List

Sayfa 3/4 İlkİlk 1234 SonSon
65 sonuçtan 39 ile 57 arası

Konu: bahçeli 7.cadde -JANT LASTIKTEN PARKA CEKME

rahmi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kurbanlık koyun gıbıyız her an ceza ve baglanma durumuyla karsı karsıyayız... bir seferinde kaza mahılınden gecıyordum trafık felc olmus minibus yolunda polis hemen cama vurdu bende camı actım kenara al aracı dedi.sonra ruhsatımı aldı vermedi bekle biraz otoparka gidicez dedi...

M.A.D - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yuhh diorum ya bu gerçekmi ? , sisleri yanana nie ceza kesio, orjinal ışık sonuçta, müzik açık olabilir milleti aşırı rahatsız etmediğim sürece ben yüksek ses müziğe bayılırım... abartmışlar ya oha
    Mehmet Ali DİNÇ

M.A.D Custom Stickers

serhat306 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ya bu ankara nasıl bı memleket anlamadım herkez asabı sınırlı orda zaten...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    27 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı fatiii Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    valla benımde motorun egzos bar bar bagarıyor polıslerın yanından gecıyorum kafayı kaldırıp bakmıyolar bile yazabiliosa arkadan yazsın yollasın ama önce plakayı görebilmek için duvar arkası gösteren sistemden almaları lazım ***** arkadan yazılan cezalara karsı plaka koltugun altında rulo yapılmıs sekilde duruyor

gecen baska bi konuda daha yazmıstım bu aralar coook fazla sıkıyolar mod lu araclar ortalıkta fazla gorunmesin derim
    sen plakanı arkaya tak abi ben sana yerini göstereyim hiçbir polis yere yatmadıkca göremez ve kimsede sesini cıkartamaz plakan yok diye plakalık niye yok dersende dersin abi orjinaldan böyle geldi ben ellemedim

bu arada dün caddeye girdik c4 vts ile filtre egzoz 3 numara cam filmi tesisat vs vs gece 3 civarıydı polisler dik dik baktı ama hiçbiri ses cıkartmadı önde özel bir üniversitenin sticker ı var onun icin olabilir belki + sislerde ve farlardada xenon vardı vede acıktı dedigim gibi kimse ses cıkarmadı normal bir sekilde yani sesli sessiz karısımı gectik kimse birşey demedi

BU®AK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    4. caddede oturuyorum eskiden kaldırıma rahatlıkla araba parkediyorduk geçen hafta eczacı arkadaşım uyardı abi gece 11 de gelip aracın fotoğrafını çekip arabaya ceza yazdılar diye. 7. cadde daha fena kaldırıma sıfır yanaşmış olan arabalara bile ceza yazıyolardı. Gerçi 7. caddeye arabayla girmiyorum hatta işim olmazsa 7 de bile dolaşmıyorum ama hakikaten son uygulamalar benim bile canımı sıkıyor. Trafik olayı biraz daha abartırsa sonuç pek hayırlı olmayacak...

Rockford - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Malii Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yuhh diorum ya bu gerçekmi ? , sisleri yanana nie ceza kesio, orjinal ışık sonuçta, müzik açık olabilir milleti aşırı rahatsız etmediğim sürece ben yüksek ses müziğe bayılırım... abartmışlar ya oha
    ön ve arka sis normal havada kullanılmak ıcın degıl cunku göz alıyolar. sis farından ceza yazılmasını dogru buluyorum şahsen.

Onuralp - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı SLVR_PTBLL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sen plakanı arkaya tak abi ben sana yerini göstereyim hiçbir polis yere yatmadıkca göremez ve kimsede sesini cıkartamaz plakan yok diye plakalık niye yok dersende dersin abi orjinaldan böyle geldi ben ellemedim

bu arada dün caddeye girdik c4 vts ile filtre egzoz 3 numara cam filmi tesisat vs vs gece 3 civarıydı polisler dik dik baktı ama hiçbiri ses cıkartmadı önde özel bir üniversitenin sticker ı var onun icin olabilir belki + sislerde ve farlardada xenon vardı vede acıktı dedigim gibi kimse ses cıkarmadı normal bir sekilde yani sesli sessiz karısımı gectik kimse birşey demedi
    Şanslıymışsınız sadece bence bakmazlar sticker'a falan.

Onuralp - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Rockford Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ön ve arka sis normal havada kullanılmak ıcın degıl cunku göz alıyolar. sis farından ceza yazılmasını dogru buluyorum şahsen.
    Hele arka sis'i yakanlar için özellikle...

Bir de ön sis'lerine xenon takanlar...

fatiii - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı SLVR_PTBLL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

onlarla ugrasacagıma yolda dustu taktırmaya gidiodum tamda derim

gecen sabah konya yolunda aştiyi gecınce tam koprunun orda polısler oluyor bende
    aştini onunde biraz yapıstırmıstım sesi duycak olucakki gozleri beni arıyodu

bende en soldaydım el kol hareketi duduk falan yaptı ama ben duymaz gormez tavırlarla devam ettim

lucky Jackal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    walla geçen gün benimde başıma geldi bir arkadaşımla önlü arkalı gidiyorduk kangoo nun arka camlara film yaptırmıştı mal taşıyor falan gece hırsızlar içine bakınca görmesin diye.bende de film var bana geç dedi onu durdurdu filmden ceza yazdı.çifte standart ve terbiyesizlikten başka bir şey değil yapılanlar.
    müdür yeni ya çiçek gibi yaptım ankara'yı diye yaranıcak kendisini atayanlara. 1 ay sonra geçer gider hepsi,eski tas eski hamam devam edilir arkadaşlar.

cess - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı 106arts Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ya bide warya biz arkadan dolaşıp 7ye yakın bı sokaga cekıyoruz arabaları
    abartısız 1 saatten fazla orda durup polisleri izledik
    böle son model araclar gelıyor lüks egsoz var fılm war sis acık set acık hiç bakmıyor bileama bi peugeot honda yada e30 falan üstüne atlıyor resmen arabanın gidip sorcaktım neden böle herkezi cevıremıyon dıye acayıp sinirlerimi bozdu ya adam son model bmw altında horul horul egsoz sisleri acık hiç kafayı bıle cevırmıyo polis ona dogru
    Aynen öle..
    dün bitane gallardo geçiodu caddeden ne önde nede arkada plakası vardı..saatte 9 buçuk civarı..elinde makbuz ceza kesen memur aval aval baktı sadece..
    Ankara geneli böyle bu aralar heryerde çekici,ceza kesen polisler..

hakan type-r - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    TÜV'de cam filmi hafif kusur olarak bile kağıda işlenmezken polis amcalarımız ceza yazabiliyor,araclarımızın orjinal parçalarına .ok atıp ceza kesebiliyorlar vs vs daha niceleri...

ah yurdum polisi ahhh

Burak İ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben nasıl egzermişim beyefendiler mesai yaparken olmazmış bu sebepten bağlanıyordum ... Sırf mesleğini pisliğe kullanmaya yemşn etmiş bir memur yüzünden açıkça söyledi bunu diğer memurlar bıraksana hiç bir şey yok derken o yokkkkk ..... bırakmam biz gezemiyoruz oda gezmesin canlı duydum sonuç paşa paşa aldım arabamı. O kadar cahillerki.

TYFF
    Misafir
    sanırsam tansaşın orda bekleyen polısler bunlar he, ?
    kımı zaman göz yumuyorlar , kimi zaman affetmiyorlar ...

EfeTopcu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    arkadaslar siz şanslısınız 1-2 gün böyle oluyor . Kayseride günlük halimiz bu
    38 EF 562 - Civic 1.6i Es --- 38 NZ 916 - 91 Civic EF
    38 BA 452 - Citroen C3 1.4 HDI
    38 YR 172 - Peugeot 307 1.4 HDI
    38 UC 379 - 2008 Polo 1.4 TDI --- 38 JK 099 - Citroen C2 1.4 HDI

mannerboy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bu işlerin sonu biyere bağlanmalı topluca tüm yurtta imza kampanyasımı başlatsak bizim düzcede tek cadde var başka yerden şehir içine giriş yok zaten şehrin içide tek cadde burdada acayıp sıkı tutuyolar işleri yani arabaya binmek bile mesele oldu

MeJo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bu trafik polisleri yapılı arabaları kendine yediremiyo zamannda binemediler kıskanıyo şerefsizler artk devir değişti hala eski kafadalar.. ( gerçi bazen cok cok iyi niyetli polislerde cıkıyo ) yada kendi cocuklarında yok cahiller ezikliğinden dolayı ceza park rüşvet akıllarına gelen her uygulamayı yapabiliyorlar..
    ben 06 yılında civic sport umu ilk aldıım hafta orj egzoz a başlık taktırdım bu egzoz ötüyo diye parka çektiler (egzozda ses hiç yoktu) gel buyur sövme bunlara..!
    yapılı arabası olan 7. caddeye girmesin bence

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bu yedirememe olayı doğru bu arada benimde camlar filmli diye havalimanındaki polis benim arabama takamıyorken sen nasıl takarsın diye arabayı çektirecekti de kendisine insanca yaklaşınca park cezasıyla yırtmıştım. ama çekiciyi çağırmıştı inanın sonra devam et dedi çekiciye. yani niye bende yok sendede olmasın diye bir yaklaşım içindeler bilmiyorum ama durum bu.

tabi niye sizde desert eagle var bizde yok diye şikayet edemiyoruz biz

ZaZy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı C4VTR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ***** butcede acık cok...
    +1905.....

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)