User Tag List

Sayfa 14/17 İlkİlk ... 41213141516 ... SonSon
316 sonuçtan 248 ile 266 arası

Konu: Dumansız hava sahası uygulaması

evrenkayas
    Misafir
    Pamukkalede bar&restaurant sahibiyim. Birçok memleketten insan gördüm. çoğu içerideki insanları rahatsız etmemek için sigarasını dışarı çıkıp içiyor. Kışın en soğuk zamanlarda bile. . . İnsanların birbirlerine saygısı var. İşyerime gelen turistler bile bu uygulamadan memnun (Sigara içen de içmeyen de).

bence iyi oldu. sigarayı bırakalı 4 sene olacak nerdeyse. bırakmak isteyip bırakamayanlara faydası olur. ben de yanımda sigara içilince çok rahatsız oluyorum ancak arkadaşlarıma bunu söyleyemiyorum.

mekan sahipleri olarak biraz zorluk çekicez ancak ilerisi için umutluyum. herşeye alıştığımız gibi buna da alışırız.

Dumansız hava sahasını destekliyorum

Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sigara yasağı dünyada birçok yerde zaten mevcut en son 1-2 sene kadar önce almanyada başladı daha sonra eylemler nedeniyle büyük yerlerin sigara içilen ayrı bi bölge oluşturmasına izin verildi daha sonrasında ise küçük yerlere haksız rekabet olduğu için esnetme yapıldı burda da esneme olur heralde ya da singapur vs. gibi sokakta bile sigara içme noktaları yapılır.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ben cok sacma buluyorum yasayi, yani Amerikada 8 seneye yakin kaldim, bunun 6 senesi kapali alanlarda sigara icilmez seklindeydi ve hic sorun yasamadim. cunku gece klup lerinde, ve ickili yerlerde eger gelirin cogu yemekten degil ickiden ise, sigara ya izin vardi. acik alanlarda kesinlikle izin vardi.

Dun Tribeca ya gittim acik hava, oturdum adam geldi sigara iciyomusunuz dedi, evet dedim semsiye acikken icilmiyo icicekseniz semsiyeyi kapamam lazim dedi. lan gunesin altinda geberiyim mi yani dedigi seyin sacmaligina bak.

Turkiye hep bole yani insan baska yerde yasadigi zaman daha iyi anliyo farkini da, ne yapsak bokunu cikariyoruz yani hicbisey ayarinda diil. iste bole sigara yasagi cikar, utanmasalar evlerinde icirmicekler insanlara. sunun dozunu bi ayarlayin yani.
    BATIKAN

Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    abd'de sorun olmayabilir ispanya'da da olmayabilir vs. ama biçok yerde yasak var. mesela singapurda gece barda dışarda otururken sigara içmeye kalktım yasak dediler ayağa kalkıp içmem gerekiyormuş bende masanın yanında ayağa kalkıp içtim ve etraftaki herkes ayağa kalkıp içiyordu

Post Thanks / Like
    Mentioned
    19 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ülke ekonomisine katacağı 4 milyar dolarlık katkıyı unutmayın...

teggy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Tunacan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ülke ekonomisine katacağı 4 milyar dolarlık katkıyı unutmayın...

4 milyar değil. Sigara + sigara yüzünden oluşan hastalıkların tedavisine harcanan para yılda 50 milyar dolar civarındaymış. %30 sigara bıraksa insanlar uzun vadede çok büyük tasaruf olacak. Yılda 50 milyar dolar, boru değil...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    19 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kanal D radyonun yalancısıyım valla

Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    türkiyenin sağlık bütçesi bile 50 milyar dolar değil sigaradan dolayı 4 milyar olma ihtimali yüksek.

orc - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı mmustu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sabah 7.30 iş başı akşam 17.30 paydos çoğu zaman tek dal bile içmem ama paydostan sonra yatana kadar 1-1,5 paket sigara içerim dışarda yada evimde akşamdan depoluyorum nikotini sabah gerenk kalmıyo
    kanka cidden enteresan adamsın
    sıkıntı yok, o da bizim aracımız
    öteki mi? o da bizim
    diğeride bizim

M.A.D - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bi nargile zevkimiz vardı onu da elimizden aldılar
    Mehmet Ali DİNÇ

M.A.D Custom Stickers

MertS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Malii Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bi nargile zevkimiz vardı onu da elimizden aldılar
    eve almak farz oldu,çardağa iner orta tüttürüm

fiyatta aldım,cafe nargilesi deri marpuç 55TL

Eminönü,Kutucular caddesi.

ice - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Süper oldu

onurdemir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sigara yasağı gerçekten çok iyi oldu. Hem bizi zehirleyemeyecekler hemde kendilerini zehirleyenlere de bırakma kapısı açıldı.

Nargile konusunda içinizi ferah tutun, açık alanı olan nargile cafelerde içilmeye devam edilecek. Yani Tophane'ye ya da Fenerbahçe'ye gidip paşa paşa nargilenizi içebilirsiniz.
    Loading World's Best Magazine...

TechTurkey Evrenoz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    121 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    kış geldiğinde?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    19 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Allah Kerim

onurdemir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kış geldiğinde 3 duvar olan ve üstü açık bir yer olması yeterliymiş. Bunun için eminim nargile cafeler önlemlerini alacaklar. Büyük ısıtıcıları olan üstü açık bir yerde sanki yaz gelmiş gibi içmek güzel olur.
    Loading World's Best Magazine...

mur_84 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    dün akşam cafe KAHVE'de içtim nargilemi valla pöfür pöfür 3 tarafı kapalı üstü açık..

merve
    Misafir
    Alıntı ef186 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Tamam işte şöle bir sıkıntı var sigara içenler içmeyenlere göre daha iyi müşteri birçok restoran ve gece klübü için ...
    Bu nedenle bu yasa çıktığı an itibariyle içmeyenler artık gerçekten 2. sınıf vatandaş bu tür yerlerde ...

Halka açık olmayan klüp statusunde oluyor heryer ha içende içmeyende gelir eğlenir ama içenlerin mekanı olmak için uraşıyor bukadar gece klübü vb. mekan ...
    O nedenle boşuna bu tartışma ve anlamsız bu yasa bunu cıkartacaklarına ki bu yasanın cıkma sebebi insan sağlığı değil AB uyum bilmemneleri tutup gece klübü restoran cafe vb. halka acık mekanlar için ozel alanlar ozel yonetmelikler getirip havalandırma sistemleri vb yontemler ile kimsenin rahatsdız olmaması sağlanmalıydı.

Bukadar kanun cıktı 2 ay hatta ne ıkı ayı 1 hafta sonra bu konuya bikaç resim ve bilgi eklerim herkez sigara yasagı varmı yokmu anlar ....

ya gerçekten altında yatan sebep zerre kadar umrumda değil.. ne için yapılmış olursa olsun ben kendimi düşünürüm bu durumda.. gerçekten içmeyen biri olsanız, hatta içmemeyi bırakın sigara dumanı geldiği anda nefesiniz kesilse beni anlarsınız.. ben çoğu yerden bu şekilde kalkıp gitmek zorunda kaldım.. bir arkdaşımız çok güzel söylemiş, özgürlük başkalarının özgürlüklerini kısıtlamadığın kadarıyla vardır değilmi? ben sigara içmeyerek senin özgürlüğünü kısıtlamıyorumki, sen onu o an iç mekanda içmesen sana bi zararı olmayacak, ama içersen bana çok zararı olduğunu söylüyorum. kimsenin buna hakkı yok bence..
    bu kadar katı olması belki yadırganabilir, söylediğin şeyler yapılabilirdi belki.. ama şunu söylemeliyimki bu kadar katı olmasaydı kimse bu yasaya uymayacaktı.. yine bizler mağdur olacaktık.. sen sanıyomusunki tüm mekanlar o imkanı sunacaklardı..

MKaya - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    dün gece haberlerde izledim dayılar kahvelerde birbirine giriyomus içmeyen içeni şikayet ediyomus polisler kahveden kahveye kosuyolar (: bende sigara içiyorum ama bar ve cafeler için çok kötü oldu.maç seyrederken napıcaz bakalım (:

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)