User Tag List

Sayfa 3/17 İlkİlk 1234513 ... SonSon
316 sonuçtan 39 ile 57 arası

Konu: Dumansız hava sahası uygulaması

Onuralp - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı teggy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ohh be iyi oldu. eğlenmeye gidip leşş gibi kokmaktan dumandan gözümüzün yanmasından zehirlenmekten bıktık. ihbar telefonu nedir bu arada, gittiğimiz yerlerde içen olursa arayalım...
    46. Vatandaşlar şikâyetlerini nerelere iletebilecekler?
    Vatandaşlarımız şikâyetlerini, kolluk kuvvetlerine (polis 155, jandarma 156), zabıtaya (153), DUMANSIZ HAVA SAHASI İRTİBAT MERKEZLERİNE (Telefon numaraları internet sitemizde mevcut) ve ALO SABİM 184’e iletebilirler.

metin01 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    esnafın ekmeği ile oynuyorlar çok müşteri kaybedecekler vs.....

TechTurkey Evrenoz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    120 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı dR.selim Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Toplumsal özgürlük: Yasaların koruyuculuğu altında ve yasaların sınırları içinde başkalarının özgürlüğünü kısıtlamadan hareket edebilme. Toplumsal özgürlüğün temeli de kişisel özgürlüktür.

özgürlükten kısıtlama degil bu uygulama tam tersine özgürlüğü koruyor.
    Şimdi bu toplumsal özgürlük mü? Sen özgürsün fakat senin özgürlüğün benim özgürlüğümü kısıtlıyor. Eh bu durumda uygulanan durum toplumsal özgürlük değil zümresel özgürlük oluyor.

Nasıl olması gerektiğini söyleyeyim,

Mekanlar sigara içilen ve içilmeyen olarak ayrılır. Bir mekanda ya içilir ya da içilmez. Bunun seçimi de işletmeye bırakır. İşletmenin kapısında bu mekanda sigara içilir veya içilmez yazar.

Sigara içmek istemeyen kendine uygun mekana gider, sigara içmek isteyen kendine uygun mekana.

Hiçkimsenin özgürlüğü kısıtlanmaz. Sigara içmeyen içilen mekana giderse gıkını çıkaramaz, sigara içen içilmeyen mekana giderse o sigarayı değil yakmak koklayamaz bile.

Ha dersen ki ya grup gidilecekse ve grup içinde hem içen hem içmeyen varsa?

O zaman bunu grup kendi içinde çözer, bir taraf arkadaşı için fedakarlık yapar.

Özgürlük budur. Sen özgür olacaksın diye benim özgürlüğümün kısıtlanması değildir.

Not: sen diye belirttiğim şahıs olarak sen değil, senin nezdinde içmeyenleri kastediyorum.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Eworen Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ben cezamı öderim yinede içerim demekle kurtulmak zor
    çünkü işletmeyede 500-5000 TL arasında para cezası uygulanacak müsade etmesinden dolayı..
    biliyorum ama ya birisinin şikayet etmesi (ki bu şikayet gerçekleşse bile kamera olmayan mekanda kanıtlamaları zor) yada herhangi bir görevlinin görmesi durumunda cezai işlem uygulanıyor. ben cevahirdeki bir restoranttaki müdürle konuşmuştum..

tool - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı eeyore Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    biliyorum ama ya birisinin şikayet etmesi (ki bu şikayet gerçekleşse bile kamera olmayan mekanda kanıtlamaları zor) yada herhangi bir görevlinin görmesi durumunda cezai işlem uygulanıyor. ben cevahirdeki bir restoranttaki müdürle konuşmuştum..
    yan masadan birinin cep telefonuyla cekip zabitaya vermesi yeterli mesela
    Experience is what you get when you don't get what you want.

Emir_b16a - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yasada mekan koklama yöntemiyle kontrol edilicek die bi madde war
    atın iyisine ''Doru'' yiğidin iyisine ''Deli'' derler.

Burak İ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Çok iyi oldu ben de eğlenmeye gidiyorum gece mekanına eve geldiğimde üstümün leş gibi sigara kokmasına değil

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı tool Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yan masadan birinin cep telefonuyla cekip zabitaya vermesi yeterli mesela
    hem mekanın adını çekicek hem bni çekicek.. dediğim gbi ya birisi belgeli şekilde şikayet eder yada basılır o şekilde o cezai işlem uygulanır..

Alıntı Emir_b16a Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yasada mekan koklama yöntemiyle kontrol edilicek die bi madde war
    mekan koklama yöntemi ne :S hani duman dedektörünü anlarımda

S.celik - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hem mekanın adını çekicek hem bni çekicek.. dediğim gbi ya birisi belgeli şekilde şikayet eder yada basılır o şekilde o cezai işlem uygulanır..

Normal burunla koklama

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı S.celik Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Normal burunla koklama
    hee hee görürlerse 2 tost 1 ayran sölesnler bide yaa

TarikS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    60 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sitesine baktim da acik havada sorun yok sanirim, acik yeri olan yerlerde nargileye devam o zaman Zaten kapali yerde icmiyoruz, pek farketmeyecek..

S.celik - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hee hee görürlerse 2 tost 1 ayran sölesnler bide yaa
    O kadar emin olmayın İstanbul dünya ticaret merkezinde çatır çatır kestiler cezayı önümde herkes kapı önünde kuyrukta yaz kış

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    her zabıtaya 1 dedektör büyük para

para sıkışan zabıta şantaj bile yapar para wer yoksa bak kesiorum cezayı die

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı S.celik Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    O kadar emin olmayın İstanbul dünya ticaret merkezinde çatır çatır kestiler cezayı önümde herkes kapı önünde kuyrukta yaz kış
    valla ben normal mekanlardan bahsediyorum havalandırmayı kökledilermi ortamı parfüme boğdularmı (ki sigara kokusunu yok etmek içn özel spreyler var) buladılarmı nereye burunla koku alıyolar.. he köpekleri eğitirler ona bşi dememde adam reddeder kabul etmez mahkemeye giderler köpek de geçerli bi kanıt olarak sayılmaz

dR.selim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Evrenoz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Şimdi bu toplumsal özgürlük mü? Sen özgürsün fakat senin özgürlüğün benim özgürlüğümü kısıtlıyor. Eh bu durumda uygulanan durum toplumsal özgürlük değil zümresel özgürlük oluyor.

Mekanlar sigara içilen ve içilmeyen olarak ayrılır. Bir mekanda ya içilir ya da içilmez. Bunun seçimi de işletmeye bırakır. İşletmenin kapısında bu mekanda sigara içilir veya içilmez yazar.

Sigara içmek istemeyen kendine uygun mekana gider, sigara içmek isteyen kendine uygun mekana.

Hiçkimsenin özgürlüğü kısıtlanmaz. Sigara içmeyen içilen mekana giderse gıkını çıkaramaz, sigara içen içilmeyen mekana giderse o sigarayı değil yakmak koklayamaz bile.

Özgürlük budur. Sen özgür olacaksın diye benim özgürlüğümün kısıtlanması değildir.

Not: sen diye belirttiğim şahıs olarak sen değil, senin nezdinde içmeyenleri kastediyorum.

özgürlük baskasının ozgurlugune kast etmedigin sınırlarda yapabilecegin seylerle sınırlıdır siz içenlerin içmeyenlerin yanında sigara içme gibi bi özgürlüğü olamaz!içmeyenler cıkıp dısarda temiz hava alamaz, içenler giderler sigarasını dısarda içerler.

TechTurkey Dragger - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    147 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sektör cok büyük sekteye ugrayacak, isletmeler cok zarar edecek bu durumdan...

Ben de sigara icmiyorum ama icen insanlar icin her mekanda 2 ayrı bölüm olayına katılıyorum.
    @premiumparts / www.premiumpartstr.com

Premium Brands & Special Cars

OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH

kurtbil - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Evrenoz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Kesınlıkle katılyorum.ayrıca hadı sıgara yasagı konuldu onu anladık,fakat Nargıleyı yasaklamak ne olyo? Nargıle bızım kulturumuzun bır parcası olmus yuz yıllardan berı,bu yasayı TR de uygularken acaba bunu da dusunduler mı ? Bundan para kazanan esnaf napcak acaba ? Sadece Nargıle Cafe ısmıyle acık olan yerler var,2 lıraya sattıgı cayla,kolayla devam edebılcekler mı acaba ?Zehırlenmek ıstemıyorum duman ıstemıyorum dıyen nargıle cafeye de gıtmez bu kadar basıt bu.Bu yasayı getırırken en azından braz devsırmeye calıssalarmıs daha mantıklı olurmus.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Emir_b16a Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    her zabıtaya 1 dedektör büyük para

para sıkışan zabıta şantaj bile yapar para wer yoksa bak kesiorum cezayı die
    kaç tane zabıta yada polis tanıyosunuz adam gbi haraç yemicekk??100lüğü koyduğunda önüne adam gider yani..btn polisler böyle kafalanmıyomu kim bilcek onun para aldığını..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    valla ben normal mekanlardan bahsediyorum havalandırmayı kökledilermi ortamı parfüme boğdularmı (ki sigara kokusunu yok etmek içn özel spreyler var) buladılarmı nereye burunla koku alıyolar.. he köpekleri eğitirler ona bşi dememde adam reddeder kabul etmez mahkemeye giderler köpek de geçerli bi kanıt olarak sayılmaz
    walla nargile cafelerin çoğuna bu gün beşiktaşta çatır çatır uyarı yazdılar 2. de 5600 ytl 3. de mekan kapama cezası gelir heralde

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)