Azim Oto Özel Ford Servisi
http://www.azimfordservisi.com/
neden zararlı birseyin savunması yapılır ki cok merak ediyorum.. üstünde bile öldürür yazıyotamam herkesin özgür iradesi var herkesin kendi secimi ama onun yuzunden ben en ufak bir duman koklamak istemiyorum? nasılki benim sigara içmememden kimse zarar gormuyorsa, onlarda bana sigara içerek zarar veremesinler...
sigara içmeyi bırakın, otobuse binince sigara içmiş birisinin yanımda durması bile beni yeterince rahatsız ediyor. gayet yerinde bir uygulama ki zaten tüm dünyada örnekleri mevcut.
Ya da boşverin her neyse. Daha önce tartışılmıştı bu konu. Sonuç olarak sigara içenler malesef içemeyecekler.![]()
sigara içenlerin özgürlüğümü kısıtlanıyor
evde yasak değil ,sokakta yasak değil, açık havada yasak değil otel odalarında da yasak değil satışıda yasak değil, kimseyi rahatsız etmezsiniz rahat rahat içebilirsiniz
yasak çok açık ve net değilmi ?;
sigara içen bir insan ,sigara içmeyen insanı; rahatsız edebileceği hiç bir yerde sigara içemez.
çamlık altı evlerindeyim yakın olan varsa geldin site duvarının dibinde ot içenleri göstereyim onları gösterirken yolda devriye gezen ekip otosunuda göstereyim.
ne pehriz ne lahana turşusu, sigara markette satılıyor ama alıp içmek yasak, ot satmak yasak ama duvar dibinde içmek serbest.
ben oy vermedim ama bidaha şeçime mutlaka bunlara oy vercem alkolü ve eglence merkezlerini kapatacaklarmış. ozaman belki sizede ucu dokanır![]()
Çok bilmiyecen, Bir bilenede sormuyacan, bileni bulmuşken yaptıracan
burda zarar verenler ve zarar vermeyenler olarak 2 grup mevcut, ve sonuc oalrak zarar vermeyenler galip cıkıyor gibi dusunebilirsiniz.. bence çok adil bir uygulama![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)