Sigara içenler malesef sigarayı bırakana kadar ne yaptıklarının farkına varmıyorlar istisnalar olabilir ama bebek sahibi bir baba olarak yazıyorum 5 aylık bebeğin yanında bile sigara yakan insanların yaşadığı toplumda yasağı destekliyorum kendinizi zehirleme özgürlüğünüze saygı duyuyorum ama diğer insanlara bunu yapmassınız o nedenle ortak kullanım alanlarında sigaranın yasaklanması gayet doğal bunda kızacak yada şaşacak bişey yok çünkü yaptığınız cinayetten 1-2 adım ötetedeydi
Aslında bu konuda çok doluyum ömrüm boyunca hiç sigara içmedim ama yıllarca bulunduğum ortamlarda sigara içildi nefes alamadığım için kalktığım çok mekan oldu
çok mutluyum![]()
Biz daha iyisini alana kadar en iyisi bu
ama kalkıp bnm alanımı daraltıyorlarsa bunlara sigara içmeyenleri rhatsız etmeyecek koşullar sağlanabilirken kökten kesip atıyorlarsa evet bu bnm özgürlüğümü kısıtlamak oluyo maalesef..
yazdım..
he bide çewremdeki herkes sigara içiyo ztn
diyorum işte zarar wermicek hale getirilebilecekken niye kalkıp komple kesiyolar.. dinsel yönden kişiyi ilgilendirir buda insanın sağlığı
nyes tmm bn özgürlüğe dair bşi blmiyorum o ne demekk okk tmm..
Sigaranın savunulacak bi tarafı yok. İçen kişilerin içmeyenlerin ne hissettiğini bilmesi için yaklaşık 1-2 ay hiç içmemesi gerekir. Tat alma koku alma gibi hislerinizin düzelmesi lazım bizi anlayabilmeniz için. Ayrıca zaten dünyada ne kadar gelişmiş ülke varsa hepsinde olan bi uygulama Türkiyede uygulandığı için neden içenlerin bi kısmı rahatsız oluyor? Ayrı odalar olsun muhabbetide saçma geliyor açıkçası. Sonuç olarak bi ortamda 2 bölüm varsa siz sigara içiyorsanız arkadaşınız sigara içmiyorsa siz ayrı yere arkadaşınız ayrı yeremi oturucaksınız? Ya da diyelim birisi sigara içiyor yanında çocuğu var 5-6 yaşında. Sigara içilen yere sokup neden yeni nesilleri zehirleyelim? Ama ayrı odalar var dimiBıraksın veleti tek başına içilmeyen bölümde
Tabi içen kişi evdede içip çocuğunu zehirler orası ayrı mevzu o tamamen anne babanın sorumluluğu
Ben cevap yazana kadar benimle aynı şeyleri yazmışsın ztnkimse sigara içenler için birşey yapmak zorunda değil dünyanın her yerinde bu uygulama böyle. Amaç zaten sigara içenmeyenleri korumanın yanında içenlerin sayısını azaltmak. Kökünden kesip atmak sigarayı yasaklamak olur.
ben kullanmıyorum güzel bir uygulama oldu bence....
arkadaşım biz iyi birşey demiyoruz sigaraya, ama kesip atamıyorsun işte, araba nasıl benzinsiz gitmiyorsa, benimde sinir sigarasız geçmiyor, tedavi etsin bırakalım, ne akapunkturcuya gittim ne igneler batırtdım, birsürü sigara bırakma ilacı aldım fısss, etsin tedavi bırakayım meraklısı degilim.
Çok bilmiyecen, Bir bilenede sormuyacan, bileni bulmuşken yaptıracan
1-2 ay sürer en fazla çok uzun sürmez bu olay patlak verir bir yerden
Burak ÇAPKAN
Volkswagen Ticari Araç Satış
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)