çok medeni bir çevirme aslında.direk bilkentten oltaya giriyorsun odtü de çevirme.merhaba hocam diyor eleman kesin :) şu ilk durağın başladığı cep. fix !
Printable View
hacettepe köprüsü altında radar oluyor arkadaslar ümitköy köprüsüne gelmeden de çevirme dikkat edin hepiniz
cepaya hemen gelmeden yine var...
şimdi bilkentin gelişide gidişide sakat bi kere eyvallah .. hacettepe nin altında bi kere bile bekleyen bir araç görmedim ama demekki neymiş her köprüye gelmeden hız düşürülecekmiş..
konya yolu yukarı aşağa daimi bastığım bi yoldur eve giden yolda orada. can sıkıcı oldu bu olay..
Hacettepe koprusu altında beklıor umıtkoy koprusune girmeden ceviriyor :)
her yer radar kaynıyor istanbul yolu üzerinde yenimahalle ayrım tabelasının üzerinde 4 tane kamera yola bakıyor, bi taksicinin söylediğine göre 120+ hıza ceza kesiyormuş, bütün gün şehiriçinde araba üstündeyim, iş gereği 100-140 kullanıyorum, ceza gelirse buraya yazarım, umarım gelmez tabi :)
hks ben de pm alabilirsem sevinirim
geçen hafta istanbuldan ankaraya geldim gişelere yaklaşırken 60km tabelasının altında toyota radar vardı, __________________edit :)___________________ gişelerden çıkışta da çevirme vardı benim araba ile aynı renk bi arabayı çevirmişlerdi ....
HKS attın kuyuya bir taş çıkar bakalım.
Beyler benimde bi sorum olacak benim aracın üzerinde 1 milyadan fazla radar cezası var. Artık yakalanınca itirazda etmiyorum yazın diyorum :) Nasılsa ödemiycem.. Aracı satmaya niyetimde yok nikahıma aldım yani.
İlerde sorun çıkarmı acaba bilgisi olan var mı ödemezsem ?
Kuğulu alt geçitlerinde kameralı radar mevcut, radar yakalayan cihaz daha tünele girmeden ötmeye başlıyor.
Kullanmadığım bir aracım için 06 PİÇ 31 (evet aynen yazıldığı gibi) plakayı en kalın harflerle bastırdım ve 30 dakika içinde 6 kez elimle "girsin" hareketi yaparak radara girdim. Plakayı görürlerde kolumu görürlermi bilmiyorum.
Amaç neydi :D
hehehe güldüm epey yaw. kolunuza sağlık :D
hahaha süper...
yarın ofisteki bilgisayardan yollim yerleri. acele etmeyin zaten ihalesi yeni verildi kurulumu çok zaman alır. ama bittikten sonra çok can yakıcak:D