:hahaha::hahaha::hahaha::hahaha:
hahahahahha :D :D :D :D
yaw hocam akşam akşam ii güldüm hee :hahaha::hahaha:
Printable View
hahaahh :D :D :D harika ya :D
bilkent köprüsündeki gri toyotayı unutun.. artık yeşil bir accent var. direk size bakıyor yine.. yazı ile aynı koyulukta bir yeşil.
karşıt frekansla radarı bozabileceğinizi biliyormuydunuz? aracınızın üzerine radar vericisinin odak noktasına bakacak 110 cm'lik bir çanak ve noise generator.. denemek isteyen varsa aracına kurulumunu bizzat yaparım :)
kaç ghzde çalışıyodu radarlar 20ghz fln diye hatırlıyorum ben. fikir süper de 110 cm lik çanak biraz dikkat çeker diye düşünüyorum :D
Polis araçlarında yenilerini almadılarsa hala X-Band radarlar var; 9.9 GHZ ve 10.5 GHZ (+-0.05 GHZ) aralığında çalışıyorlar. Paraya kıyıp Ka Wideband radar alırlarsa o zaman durum kelek, ama paraları yetmez :D
Evet 110 cm'lik çanak sanırım dikkat çekebilir. Polisin yanından geçerken kesiciye sokarak geçiyorum ancak nedense 17 polisten 2'si baktı, 1'i de zaten sırıtarak baktı, diğerinin tepkisini göremedim. Bu dikkatlerine bakılırsa görme ihtimalleri az da olsa var.
Bugün karşılıklı iki şeritte radar'lı idi. :D
Ebay da radar dedektorleri satiliyor 40-50dolara....YUrda sokulmasi yasalmi bilmiyorum ama dusunulebilir.
o radar tesbit aracını tesbit ederlerse başınız çok ağrıyordu diye biliyorum.. yani şaşılacak bir cezası vardı. bilen biri varsa yazar..
Himm bilmiyordum:)
350dolarcik oha:D