bizden cacik olmaz dedi ya usta :D
Printable View
ozel mesajla uyaran arkadaslar oldu;
egzoz boyledir beyler,
http://www.tdk.gov.tr/TR/SozBul.aspx...F&KELIME=egzoz
(bkz: egzoz)
(bkz: egzos)
(bkz: egsoz)
(bkz: egsos)
(bkz: ekzoz)
(bkz: ekzos)
(bkz: eksoz)
(bkz: eksos)
(bkz: egzozt)
(bkz: egzost)
(bkz: egsozt)
(bkz: egsost)
(bkz: ekzozt)
(bkz: ekzost)
(bkz: eksozt)
(bkz: eksost)
devamı haftaya diye yazı geçti..Fakat program çok ağır kanlıydı böle nasıl desem çok ağır geçiyo program zor seyrettim aslında .Diyaloglara çok önem verilmiş belli ama eksikler daha çok ..Bilmiyorum ya bizim ülkemizde hala erken böle şeyler çok erken..Bir yerden başlamak lazım ama program bana çok vasat geldi tabi bu benim düşüncem ..
link alayım :D:D
sabah 6da dönünce işten uyanamadım haliyle.. :)
gene uyanamadım gene izleyemedim ya :(
varmı link en azından 1. bolumu izleseydim :D
yıne uykuya yenık dustu lınk varsa bende alayım
Kesinlikle sağlam bir düzenleme gerekli. Düzenlemeden kastım animasyon, grafik olarak. Cemil İpekçi'yi kim çektiyse çok flu çekmiş. İzlerken ben yoruldum.
Ekibimiz çok genç fakat inançlı.Ben eminim ki ilerleyen zamanlar da daha güzel ve daha iyi bölümlere imza atılacak.Hala eksikler olmasına rağmen inanılmaz yoğunlukta çalışılıyor.Animasyon ve grafik ile ilgilenen birisi yok.Sadece Doruk anlıyor.Doruk'ta çok yoğun,pek fazla vakit ayıracağını sanmıyorum.Ben bir kaç deneme yaptım,bakalım.
Bu arada,2.bölümde benimle ilgili görüntü,yani çektiğim bir şey yoktu.
bugra sen araçlara video çekip yayınlasan daha çok izlenir begenilir bence :)
2 dk baktım onda da eleman patronundan izin istiyordu bence orda eleman patron muhabbeti çok saçmaydı :D
Daha iyi olacaktır Gökhan.Bence daha başlangıç,o yüzden büyük beklentilerin olmaması lazım.Ama ilerleyen bölümlerde eğer bana ait bir bölüm olursa,beraberce güzel şeyler yapmaya çalışırız seninlede ;)
Ayrıca,
:D 3.bölümde saçma sapan bir şey denedim.Hayatımda ilk defa bir klibimde;müzik klibi,araç tanıtımı ve kısa film denedim.Çok merak ediyorum nasıl yorum alacağını :)
Buğracım bu bölümüde baştan sonuna kadar izledim
Hatta şahsi beklentilerimin farklı olabileceğini ve objektif olamayacağımıda hesaba katarak aile fertleri ile birlikte izledik
Geçen haftaki eleştirilerime ek olarak
Diyaloglar çok sıkıcı ve yapmacık
Futbol sahnesi discovery garajlarından alıntı / esinlenme diyemiyorum
Eminim yakında kavga falanda edeceklerdir :)
Artıları saymıyorum çünkü sen eksilerimizi yazın dedin :)
Genel olarak Better than nothing
Bence format özgün olmalı discoverydekiler sıkmıştı zaten bu da tüy dikti olmasın bence
İlla format konusunda bir arayış varsa fifth gear olabilir ayrıca biten araçların walpaperları sitelerinde yayınlanırsa faydalı olacağı kanısındayım
Son olarak bir sorum var garajın başka giriş çıkış kapısı varmı yoksa o rampa vari giriş mi var sadece çünkğ başka yoksa ileride basık araçlar nasıl cıkacak merak ettim :)
Buğra abi az önce facebooktan bi notification(bildirim) geldi ve Extreme Garaj TV Programı iptal yazıyordu. Sorun yok değil mi??
Bu hafta kimler izledi?Yorumları alalım :)
Focus'un detay görüntüleri ve sonda çıkan bütün klip bana aitti sadece.Ayrıca bu hafta şahsıma ait olan "Drift Academy-İstanbul voL.2"nin klibi programda yer aldı.
Nihayet bugün izliyebildim..:) Alfanın tesisatı güzel oldu ustaların eline sağlık.. program boyunca hem matrak geçti kaynaktı yani.. :D Son olarak'ta Garaj'da rap söliyen arkadaşın mp3'ü varmı acaba nerden temin edebiliriz parçayı sağlamdı..
buğracım son dakkikalarına yetiştim arabayı tanıtma aşamasında yakaladım programı sadece o kadarı için konsuuyorum beklediğim kalite yokdu yaptıgı işi tanıtamadı arkadaşlar çok yavan kaldı....Konusan arkadaşlar daha olaya hakim konuşsalar daha güzel olurdu...
Emeğinize sağlık diyorum...
internetten izleyebileceğimiz bir kaynak var mı?