Arda Omnia destekliyor merak etme. Ön kameranın açılış şeklini de biyerde görmüştüm. Tekrar bulursam haber veririm![]()
Loading World's Best Magazine...
ya 3g iyi kullanıyorum şudanda benim telefon tek kameranası olcak bu goruntulu konuşma merak ediyorum yarın kardeşimle bi deniyim aynaylamı konuşucamki ben ahahaha
birde daha tam olarak heryerde 3g kullanılamıyor
atakoyde kullanıyorum takır takır bakırkye kuzenimin yanına geldim 3g logosu gitti girmedi mobil tv ye falan
şoyle bi 2-3 hafta sonra tam olarak oturur sanırım![]()
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
ayrıca şöyle bir kötü yanı var BAZ istasyonu yakınında diyelimki 50 kişi kullanıyo istasyon dan uzak bir kullanıcıya hizmet veremeyip EDGE düşüyomuş bence Wimax 3G ye bu konuda takar 3G yi fazla abarttılar
şeytan işi bunlar.. hiç gerek yok..patron, kız arkadaşı vs vs falan yakalanma riski kuvvet ve muhtemel
nokia 6300 devam
![]()
"Hiçbir ülke yoktur ki, kendi içerisinde bizim kadar hain yetiştirebilsin.."
goruntulu konuşma ile normal konuşma fiyatı aynı herhangi bir bindirme durumu soz konusu değil
zaten internet olrak 3g kullanımı için extra bi ucret yok
sadece mobil tv için aylık veya günlük ucret odeyebiliyorsun aylık 5tl oda sanırım 2009 un sonuna kadar %50 indirimli olucakmış
bu sefer inanılmaz ucuz yaptırlar ki herkes alışsın![]()
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
telefonu değiştirme zamanı geldi belliki![]()
Dört tekerlekle uçar gider kelebek gibi
Otobanlarda açar renk renktir çiçek gibi
Güzel havada var mı onunla gezmek gibi
Ayağı yerden kesen güzellik otomobil
az once ilk görüntülü konusmamıda yaptım gayet iyi ses biraz geç gidip geliyo sadece![]()
Wagon 911 / Ibiza Cupra / Polo GTi
1 ay önce N76 yı gittim ölü paraya verdim 3G nin kullanılacağını bilsem vermezdim ya
bende geççem bi ara uygun telefon alırsamiphone yada nokia düşünüyorm.
tcellden mesaj geldi bana 1 saat 3g tv ve görüntülü konuşma hediye ettiler. görüntü gece telefondan dolayı biraz kötü gibi ama gündüz süper. hızlı sayılabilir seviyede. ses çok az geç gidiyor. 3g yazısı ekrana gelince hemen aramaya başlıyorum. şimdilik şehir merkezlerinde 3g yazısı geliyor ekrana. bu yazı gelmeden konuşamıyorsunuz. kullandığım tlf n70 aradığım telefon 6630 ve n70
8800 Arte ve 3G işaretim sönmedi
Bi ara denerım ne işe yarıyomuş =))
Edit : Sürekli açık gözüküyor? Şarjı etkilemez umarım![]()
✵ Belong to beyond of your horizon. ✵
su ankı tarıfelerde kayganlastırıcıyı bol tutmuslar kı mıllet rahat alıssın...bı kampanyalar bıtsın gorucem ben goruntulu konusan delıkanlıları...
Şimdi kız arkadasıma yalan da söyleyemem evdeyim diyip dısarda olamıcam hemen ac bakayım 3G yi dicek![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)