Bu arada sefaköy sanayi sitesinin içinde denizkızı balık restoran tavsiye ederim çinekop ızgarası çok iyiydi yanlız biraz pahalı 28 tl
Printable View
Bu arada sefaköy sanayi sitesinin içinde denizkızı balık restoran tavsiye ederim çinekop ızgarası çok iyiydi yanlız biraz pahalı 28 tl
Virginia Angus Resmi Web Sitesi
Eminönüne yolu düşenlere şiddetle tavsiye ederim :)
http://s3.amazonaws.com/foodspotting...jpg?1347629304
Lokum :)
http://istanbella.com/site_media/upl...-crop_orig.jpg
Gecen hafta ordayim var ya sefe teslim ettim kendimi, kesmedi, bi de goktu spec ekledim siparis, tam oldu-)
kalabalık ortamlardan nefret eden bi nişanlım var , ferah sakin deniz kenarı cep yakmaayan nereler var avrupa yakası bilinen ?
ben geçen ay filandı gittim sıkıntı yoktu yolunda valla, kavaklının oralarda doğrudur
haliç safiye sultan otantik ve hizmeti guzel sakin biyer.Son zamanlardaki meeting mekanımız
www.facebook.com/bahcelievlerkahveduragi
Arkadaşlar cafe benim 7 Temmuz Pazar günü açılışı oluyor inşallah. Bahçelievler, Adnan Kahveci Bulvarı No:90, UEFA meydanında, UEFA heykelinin tam karşısı Hacı Sayid'in yanındaki dükkan.
Açılışa TechTurkey ailesi olarak hepiniz davetlisiniz. Diğer günlerde TechTurkey'den gelen her kardeşim özel misafirim sayılır. İftar Organizasyon Doğumgünü falan ne yapmak isterseniz de PM atın her türlü yardımcı olurum.
.....
edit: yanlışlıkla cvp attım.
Hayırlı olsun Allah utandırmasın yolumuz düşerse uğrar bir çay kahveni içeriz
Sariyerde Camellia adli mekani oneririm. Et yemekleri ve pizzasi gayet guzel. Baslangic olarak kadayifli karidesi oneririm. Yeride Sariyer sahilde Madonun yaninda.
aqua florya içindeki midpoint çok güzel bi mekan tavsiye ederim, hizmet kalitesi diger midpointler gibi... manzarası çok güzel.. fiyatlar biraz ortalama üstü ama hak ediyor adamlar...
Cengelkoyde eski adi lavin simdiki adi hayde gel cafe var tepede kaliyor manzarasida guzel cokta pahali degil. İmamhatipin karsisinda yukari cikiliyor.
Arkadaşlar, Kartal'da Minibüs yolu üzerinde Caliente Cafe olarak hizmet vermekteyiz. Yolu düşen olursa beklerim
Atasehir ve kalamış Kahve gayet iyi tavsiye ederim
bıg chefs tarabya
herseyı gectım, kestanelı sufle bır harıkaydı :)
Espri fazlasıyla komikti:) Herneyse
Örnek
Gs nin bir maçı vardı. Havada sıcak mekanın kapalı kısmında 1 kişi dahi oturmuyor, herkes dışarı kısmında ve dipnot olarak belirteyim her gün oraya gidiyorduk ve 6-7 kişi gidilince verilen parada az olmuyor. Neyse, içeride televizyon var, kimse izlemiyor ve bizim oturduğumuz açıdan televizyon gözükmüyor neredeyse. Arkadaşım içerideki televizyonu açıp kendi açısına çevirdi, yasak diyip kapadılar. Televizyonu 1 kişi bile izlese kabul ama izleyen yok.
Bir keresinde 10-15 kişi civarında gitmiştik, 2 arkadaş tavla oynuyor. Ardından bende istedim ve verilen cevap "Bir masaya aynı anda 2 tavla veremiyoruz."
Garsonların bir kısmı uyuz.
Oyun salonunda sigara içilmiyor (??!!?)
ve niceleri..
her gittiğimde bir olay oluyor, daha güzel bir şekilde ayrılamadık.
Soru ciddiydi ama her gün gittiğiniz yerde böyle bir şeyler yapmaları ilginç, ve en az yazdığım kadar saçma şu yapılanlar.. Adana'da böyle gittiğimiz yer var sürekli bırakın masayı televizyonu tavlayı ikramlar geliyor.. Ne gibi yasak olabilir diye düşünürken hiç böyle şeyler gelmemişti aklıma
Tarabya Big Chefs ve Kurucesme Huqqa tavsiye edilir :)
Seneler önce ankara'da bir madoya gitmiştim, duvarda öpüşmenin yasak olduğunu belirten tabela vardı
Elleşme çocuklara:D
kadıköy bahariye my chef - herşeyleri çok güzel porsiyonlarıda epey büyük hele bir kahvaltı tabağı var tepsi gibi :D
bağdat caddesi barlar sokağı mano burger - el yapımı harika hamburgerleri var. diğer burger house vs. hiçbirisi yanına yanaşamaz.
koşuyolu cevizağacı - tatlıları yemekleri mekanı on numara ama son zamanlarda mekan büyüdükçe fiyatlarıda büyütmüşler :)
beylerbeyi köy kahvesi - beylerbeyi sahilde denizin dibinde oturup çay içmek için ideal çay kahveden başkada birşey yok zaten :D ama sırf öyle sessiz ortamda manzara için ideal
Beylerbeyi köy kahvesinin manzarası güzel, ek olarak çengelköy çınaraltı var boğaza daha hakim ve dışarıdan istediğiniz yiyeceği getirebiliyorsunuz..
Anadolu yakasinda kiz arkadasla kahvalti yapabilicek asiri ucuk olmasin uygun fiyatli elit mekan varmidir tavsiye