Mychef porsiyonlara gore ciddi bedava :) Combo tabagini 2 kisi bitiremiyoruz genelde :D
Cengelkoy sahildeki Kahverengi de iyidir ust katinin manzarasi yemekleri falan iyi fiyatlar da cok ucuk degildi diye hatirliyorum.
Printable View
Bu kucuk camlicadaki mekan varya tepedeki kahvaltisi nasildir oranin birde abuk subuk insanlar geliyormu?
Beylikduzu beykent Cafe Monacco Gusto tavsiye, essiz bi nargilesi ve mutfagi var, rakamlari gayet guzel. İlgi alaka cok iyi derecede. Kesinlikle tavsiye ederim
Hergün oradayım istisnasız...
Özellikle nargilesi 10 üzerinden 9...
Schnitzel söyleseniz, kolayına bitiremez 1 kişi.
İkram bol, sahibi çok iyi bir esnaf, şikayet ettiğiniz ya da beğenmediğiniz x bir şeyi söyleyin, anında değişiyor, surat afra tafra kapris yok.
Okey tavla var...
Bende şiddetle tavsiye ederim.
bi biraya cafede , barda , boktan kafa s.k.c. bir gürültü içinde 7-8 lira veren zihniyetlere şaşıyorum.halbuki al büfeden 4 liraya 4 tane biranı çek arabanı sahile , aç teybini huzur spec. takıl dimi ama ? :)
Kartal Caliente Cafe... Bekleriz arkadaşlar :)
bambı dıe anlamadın sanırım ılkten bende anlamadım.
o agacın altı dıyım sana.acıbademın tepesı.
bu arada gecen fridciğimle camlıca desdeye gıttık.
99 cesıt brunch dıe yazmıslar gırdım ıcerı bakım ne var ne yok dıe.
kasar peynırını kare dıkdortgen ucgen küp şerit şeklinde kesmişler :Dzaten 5 ceşidi kaşar peynırınden cıkartmıslar. ne kadar dedım 35 tl dedıler kişi başı aklınızda olsun değmez.
kahvaltıyı bosverıp bırseyler yıyelım dedık hıcbıseylerını begenmedık .aklınızda olsun.
Bağdat caddesinde Yaşar usta varmış dondurmacı çok kişiden dıydum gerçekten değermi bir dondurma için ?
Tulumba tatlisi sevenler icin bir yer soylemek istiyorum arkadasimin yeri ama oyuzden tavsiye etmiyorum yediginiz zaman anlicaksiniz gercekten.alibeyköyde misirin orda cami var caminin yan tarafinda turşucunun yanindaki dukkan balkan tulumba diye.orda bir cok tatlici var fakat en guzeli ve musterisi bol olan yer burasi yolu dusen denesin pisman olmaz
evet asıl yeri bostancıdaymış Yaşar ustanın bir gün denemk için gidicem mutlaka bakalım dedikleri kadar varmı?
Ataköy Big Mammas da güzel mekandır. Maç izlicekseniz birde üstüne güzel nargile içeyim diyorsanız birde otopark sıkıntım olmasın diyorsanız :)
beykentteki yeri denemek lazım :)
yasar usta 4.leventteee şube açmış aslan orayı deneyebılırsın karşıya gecmek yerine:)
bostancı shell var minibus caddesii karşı sokağından fırın pastane var onun önünde tezgah yaşar usta.
koşuyolunda açıldı, oğluymuş o.
ama üretim olarak yaşar usta bostancının ki ayrıymış, aynı mal değilmiş yani aslan.
hep taze meyve resmen ama deneyen bazı arkadaşlar çok tatlı buldu. ben seviyorum:)
Küçükçekmece gölünün kıyısında papuli et restoranı tavsiye ederim.. mezeleri güzel, sakin sessiz huzurlu bi yer.. göle sıfır rakı içebiliyosunuz..
kasımpaşa erdem dondurmacısını bılen varmı aramzda:) oraya az gtmezdm sadece yazın acıktır aynı dukkan yıllardır oradadır.
valla onu bunu bilmem ısmarlarsan geliriz :D
tuzla - haKan dondurmacısında yemiştim
müptelası olmadığım halde her gittiğimde yerim artık
cok karısmıs o yaw :D afıyet olsun:icon_tup:
Tavlayı yapıp gittin galiba:) saolasın
aynen :)