Sen daha dur bişi yemedik :D yarın zafiyet geçirticem sana kahvaltı yapma :D
Printable View
o zaman sabah 9 gibi gorusuruz :D
Anı yakalayın yine, bizde burdan bakalım aç aç :D
E dedim sana gel diye :)
valla 6 yıl bitti bugün akşam hanımı alıp Sarıyer camelia cafe ye gidecem alicanın tükkana :D
Arkadaş face' giriyorum, iskender, tech'e giriyorum iskender, 2 gündür yeminle dogum sancısı çekiyorum burda : ))
Ayaküstü köfte yemek isterseniz Balmumcu'daki İstek Vakfı'nın orda Köfteci Süleyman var.
Ben bildim bileli orda. Tavsiye ederim.
oo virginia angus ünlü olmuş sonunda :) XOR nasıl buldun orayı abi sana harbiden helal olsun :D Diyeceksinki sen nerden buldun ulan , benim çocukluğum o caddede geçti angusun 100 metre aşağısında dükkanımız var , angusun önünde otoparkçılarına kadar çocukluğumu bilirler :D
O mekanın sahipleride babamın çok eski arkadaşları eskiden tahta dolap askısı işi yapıyolardı oğlu amerikadan angusu getirdi kendi çiftliklerini kurdular bıraktılar o işi. Ve lezzeti gerçekten çok iyi bende tavsiye ederim. Yemeyi yedikten sonra 100 metre aşağıda star okeye gidip tavla ve okey almayıda unutmayın tabi :D
Dün yeşilköy waffle house'a gittim, yedigim en lezzetli waffle'lardan biriydi, çok özeniyor arkadaşlar belli ki , çünkü sipariş 45 dk 'da geldi, tropik meyveleri dalıından koparıp alıyorlar sandım.
Hakan abi ne oldu senin Pınar dondurmacı denemen?
Şincik o iskender oldu mu ? :D
jpeg koray abi eski formuna dönüyor. :D