Teşekkür ettim, deneyeceğim kısa zamanda. :)
Bugün açlıktan gözüm hiçbirşey görmedi kendimi zor virginia' ya attım :D
Printable View
Bugün Fumee Kuruçeşme peşinden Kalamata Sortie yer kalırsa tatlıya bi yere gideriz :D
Tamam tamam hatirladim yerini onunden gecmisligim cok da merak etmemisim ne oldugunu:)
Eski mercan vergi dairesinden assagi inerken sagda mercan katli otoparkinin karisinda yuksek giris bi mekan orasi sanirim :)
Birazdan ogle yemegi icin ordayim bugun kendime kiyak yapayim :D
Al catra sortie brazilya steakhouse. Gitmeyi düşünen olursa Ö.M atsın fiyatta yardımcı olurum
mehmet ali floryada cafedeflorya güzel bizim mekanımız :)
Karamandere Saklıgöl
Linkten sitesine ulaşabilirsiniz. Bende gittim gerçekten çok güzel biryer tavsiye ederim.
Koray eti fiyatına göre 8'5 9 alır. Ama deDgn gibi daha iyinyerler var ... Bu fiyatlarda tavsiyen varsa alabiliriz:). Burger amanın diyorum.. Nisantasi mekani guzeldi
Fumee tek kelimeyle muhteşemdi. Fiyat / Lezzet oranıda bence çok iyiydi. 2 kişi 2'şer kadeh şarap içip başlangıç küçük bi ara sıcak ve ana yemekle 200'e çıkarsınız. Manzarasıda harika,
Füme Levrek & Deniz Börülcesi
Bademli tarator ve ızgara bebek kalamar,
Sıcak füme somon,
Damağımda iz bırakanlar oldu. Özellikle Bademli Tarator
Virginia ölmeden yemek yenilesi yerler listesinde :D
Valla o fiyatlara et veren yok :D olsada yesek :)
Hep gırtlak zaten patlıcaz yakında
dün yaşar ustaya gittik,
yaşar ustanın kendiside oradaydı. dondurmalar yogun meyve tadı sevenler için ideal. yanlız yaşar usta da hiç dondurmacı tarzı yok adam acayip agresif. kaseleri çöpe attırmıs yok insanlara yaranamazsın v.s. diye söleniyordu. attırma mevzusuda insanlar neden 3 top alamıyoz kasede v.s. demişlerde oyüzden kaseleri attırmıs. esnaflılıgı cidden cok kötü. dünden sonra bidaha oraya eş dost istemedikce gitmem. diğer şubeler sizin mi diye sorduk adam oralar benim olsa beni ordada görürsünüz diye kendince cıkıştı :) sanki şube şube yaşar usta dolaşıyoruz. 1 senede illkez kendisini gördük oda geçen tv de idi ordan gördük yoksa yaşar ustanın sıfatını ben bilmem bi tek adını bilirdim :)
herzaman böylese harbi entersan bu kadar işi büyütmesi
ben ara sıra gidiyorum ve beğeniyorum. Nasıl bir yardım olur ? :)
adam hep öyle. eskiden daha başarılıydı dondurmaları galiba. son 2, 3 yediğim çok lezzetli değildi. ama tahinlisi cidden efsane. sırf tahinli için o adamın triplerini çekerim :)