Olm standart ciğer ne ola ki :D Bir dahakine Limited edition ciğerden ye bari :D :D
P.S : Uğraşasım geldi :D
Printable View
Maşukiye de tavsiyesi olan varmi kahvalti icin yada civarinda
Bide catalca antikkoye giden oldumu kahvalti nasildir fiyatlar ne durumdadir
Sogutlucesme'de Durumcu Emmi diye bir yere gittim
Begendim baya, en azindan Ankarada boyle yer az var
hotel suadiyenin terası nasıldır tavsiye edermisiniz ? Geçen bi arkadaşım kızarkadaşıyla gitmiş instagramda gördüm. Mekan epey güzel duruyor. Güzel bi akşam yemeği için bence oldukça mantıklı.
Dün uzun zaman sonra ondo ya gittim. Burada yediğim çöp şişteki hem porsiyon büyüklüğünü hem lezzeti başka yerlerde bulamıyorum. Bende buradan öğrenmiştim mekanı gitmeyen varsa mutlaka gitsin :)
İzindeyken birisi ile konuşurken Güngören köyiçinde Cezayir diye bir kebapçıdan bahsetti kebabı ve özellikle künefesinden bahsetti giden varmı buraya ?
55 tl fix menü.
- balık
- et
- tavuk
bunlardan birini seçiyorsun, yanına hardal soslu salata geliyor ve sınırsız patates kızartması.
Ben hep et yedim. Gayet güzel eti var ve servis de başarılı.
Bence anadolu yakasında yemek yenilebilecek en nezih yerlerden biridir, manzara da çok başarılı ve 55 tl gibi komik bir rakama.
Abiler tarihi yarım ada için (fatih eminönü civarları) böyle elit ortamlı düzgün içerdeki insan kalitesi biraz makul seviyelerde olan bir mekan tavsiyeniz var mı ?
(hüsnü bişey diye bi cafeye buradan aldığım pozitif yorumla gittim hayır manzara 10numara ama içerdeki seviye yerlerde adidas eşofmanlı saçlar jöleli tipler geziyor)
Cezayir veya diğer adıyla Ocakbaşı'ndan ziyade Çetin Usta'yı tavsiye ederim..Personeli hijyeni yiyeceklerin tadı ve özellikle künefesi :)
çöp şiş için tavsiyem aksaray horhorda şanlıurfa zaman kebap babo'nun yeri metroya bakan caddede en baş sırada çöp şişi adeta lokum gibi porsıyon 16 lira olması lazım ortalama 200 gr et veriyor zaten
şirinevlerde etçi mehmet steakhouse var şirinevlerden beklenmeyecek derecede iyiydi lokum et yedim tavsiye ederim
Vardarlı Dondurma
S.Cedid Atatürk Caddesi üzerinde Garanti Bankası sokağına girildiğinde ilk sol sokak içinde.
Köfteci Nasif
Kocaeli Değirmendere Sahil şeridi üzerinden kilo ile İznik Köfte.
Kız arkadaşımın doğum günü için tavsiye istiyorum :)
Doğa tepe yada su ada arasında kararsızım akıl verin pls :) (likitide olarakta hesaplarsanız sevinirim :D )
https://tr.foursquare.com/v/etçi-meh...8ee053bff0717d
anacadde üzerinde
T
bu yolu dimdirek takip ederseniz 500 600 metre ileride
mahmutbey caddesi no:67, istanbul
Kozyatagında mahmutbey kanatcısı bılen varmıdır nasıldır, fıyat vs
Pando pazartesi tahliye oluyor.
Pando pazartesi tahliye oluyor - Hürriyet EKONOMİ
Pando Kaymak için Beşiktaş Belediyesi devreye girdi. Bugün öğleden sonra Pando Kaymak’ın sahibi Pando Shestakof’un eşi Döne Shestakof pazartesi günü dükkanı boşaltacaklarını söylemişti. Hurriyet.com.tr’nin gündeme getirdiği bu tahliye durumundan sonra Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar devreye girdi. Haznedar Pando Kaymak’ın kiracı olduğu dükkanın mal sahipleriyle görüşerek tahliye süresini en az 20 gün uzattıklarını söyledi. Pando 1895 yılından beri aynı dükkanda kaymakçılık yapıyor. Uzatılan tahliye süresiyle birlikte Pando'nun tahliye olmaması için bir formül düşünülmesi bekleniyor.
Burada daha önce gördüğüm tavsiyeler üzerine yes kardeşler dürüme gittim cumartesi hiç öyle aman aman bir dürüm lezzeti ile ayrılmadım açıkçası. Hatta ordaki farklı bir müşteride bir çalışana söyleniyordu eski tadınızı bozdunuz vs. diye.
çatalca taylan et restaurant fiyatları gayet uygun marketden seçer gibi etlerinizi içeceklerinizi salatınızı yoğurdunuzu tatlınızı alıyorsunuz onlar size pişmiş biçimde masanıza hazır olarak getiriyolar fiyatları cok uygun köftesi cok iyiydi etleri de güzeldi çatalcaya yolu düşen uğrasın bence :)
Beyler dün akşam zengin kız ve fakir oğlanda Burhanların gittiğ mekanın adını bilen varmı?
Tam olarak net resim bulamadım izleyenler belki bilirler
http://i7.imgiz.com/rshots/7749/zeng...00_640x360.jpg
evlilik yıldönümü için sizce?
suada da akşam yemeği mi ?
saphire de akşam yemeği mi ?
yoksa şile yolunda saklıgöl mü ne var orda sabah kahvaltısı mı ? veya öneriniz ?
saphire ve su ada grupanyada indirimli, o yüzden seçenekler arasında :D