Mekan güzel ama serviste çok yavaş su bile 10 dk'dan aşağı gelmiyor :D
Printable View
Hiç gitmedim Satıra :)
Lahmacunu ofise söylüyorum buradan ŞEHRİ KEBAP ve LAHMACUN Yemek sepeti üzerinden İsot'lu seçeneği var ama kendi web sitesinde yok :) oldukça lezzetli :D
Vagon best mekanım-dı :D yaklaşık 3 senedir sürekli giderim fakat nargile çok iyiydi artık düşürdüler ve fiyatları inanılmaz yukarı cektiler o kalite o para etmiyor malesef. Vagondan sebep yeni mekan arayışım :D
Bir adet nargileye kaç lira veriyorsunuz ortalama bir mekanda ? :)
Nargile bile lüx oldu ya - başka bir şey demiyorum :)
https://img-s1.onedio.com/id-59186b1...932dd3357.webp
Kardeşim seri kulaç at lütfen, yengenin boğazı yandı kardeşim ya
Bu kısa parliament kılıklı olan kişi dimi
Şurda bi tombik bol etli ye çok iyiydi 2 saat oldu defnedeli :D
Nebioğlu Doner - Donerin En Lezzetlisi
Tepeüstünde lider pide kavurmalo yumurtalı kapalı pidesi 10 numara.
tophane Zanaat Atelye.
kimse bilmez izbe bi yerdir, bahçesi çok güzel ve alkol var.
en son 2017 kasımda 70lik rakıyı 110 liradan veriyolardı zaten tekelde 92 liraydı ;)
Yengeyi al git mezeler yıkılıyor
Ahali Teşvikiye | İstanbul
Kardeşim fasıl konusunda hiç fikrim yok ama aşağıdaki mekanla bir konuş canlı Ud oluyordu ama tam gününü bilmiyorum.
Akbaba'lı meyhane Tünel'de
https://www.zomato.com/tr/istanbul/a...escit-istanbul
Anadolu yakasında kafama göre bulamadım yazdığın Avrupa önerisi yaptım :D @fthdrn
Anadolu'da çalışıp Avrupa'da yaşıyorum :) işe ilk 3 gün navigasyonla geldim o derece Anadolu cahiliyim :D
levent borekcilik eminonu yeni sube acmıs ottoman otelin hemen altında ilgili arkadasların bilgisi olsun.
Levent Börekçilik güzel ama pahalı geldi bana biraz,
Ankara'da aspava dışında önerebileceğiniz yerler var mı ?
Tavacı Recep çok pahalı, ciğerci apo ve devrez tam piyasa dükkanları olmuş durumda tıklım tıklım. Diğerlerini bilmiyorum :)
Çayyolunda Cennetkuşu Kebap var oraya gidip kesinlikle lahmacun ye.
Bilkent Ankuva'da Piel Roja var, sahibi arkadaşımdır ve hemen hemen bütün yemekleri mükemmeldir.
Esat Bağlar caddesine Efsane Prof. Sadık Usta var, biraz tuzlu ama kebapları çok lezzetlidir.
Altındağ Belediyesi'nin karşısında Osman Usta Döner var, odun ateşinde yaprak döneri çok iyidir.
Kızılay Kumrular Caddesi'nde Cici Piknik var, yine onun da odun ateşinde et döneri efsanedir.
Çayyolunda İmza Bir Tost diye bir tostçu var, tost çeşitleri lezzetli.
Balgat Ceyhun Atuf Kansu Caddesi'nde Cezzar Steakhouse var, buranın da etli güzeldir.
Kızılay'da ve Balgat'ta Masabaşı Kebap var, ortalamanın üstündedir burası da.
Şaşmaz Sanayi'de Uluçay Tantuni var, Ankara'nın en iyisi sayılabilir bence.
Tatlı olarak Sokullu Caddesi'nde Gaziantepli Erol Usta var, gerçekten Gaziantepli ve künefe katmer vs. çok iyi.
Yeter sanırım bu kadar :D Geldin mi Başkentimize :D
DEVREZ RESTORAN
Tavsiye ederim mercimek çorbası için bile gidiyorum ben.
ESAT
Küçükesat Mahallesi, Esat Cd. 143/A, 06660 Çankaya/Ankara
İletişim: (0312) 436 49 10
Email : iletisim@devrezrestoran.com
Ankarada sanayinin içinde eski bi dükkanda döner yedik, ama denk gelmedi özellikle orası için gitmiştik.
Döneri gerçekten güzeldi. Bulursam yazarım şuan hatırlayamadım hiç adını.