Aslı börek demişken adamların sarma dolmaları güzel ama pahalı..
Printable View
Aşkanayı çok merak ettim şimdi yeri ters ama gidicem:)
Tatlı için emiroğlu kuru baklavayı bi yiyin derim ben ciddi memnun kaldım diğer antep usulu baklavalara göre,daha bı tatlı modunda börek gibi değil:)
Özgür chefin köftesi gibi yapan varmı bildiğiniz orası güzelde sürekli gidilmiyor:)
Özgür chefin köftesini bilmem ama köfte diyince benim için tek adres :)
Tarihi Merkezefendi Köftecisi
küçükköy, köfteci muharrem ustayıda ben tavsiye edebilirim pişman olmazsınız.
hakan abi armağan çağlayanı geçtin :)
Serkan'ım, ben zor beğeniyorum, her yemeğide yemem, et olmayınca doymam, bitkileri çok sevmem, yemek konusunda çok seçiciyim, beğenmediysem bir daha aynı mekana gitmem, boru mu bu neticede para veriyorsun, paramla da rezil olmak istemem.
Misal, Mano, Fulya'daki İskender İskenderoğlu, Özgür Şef, Casita, Bibuçuk...vs bunlara direkt hard reset attım, daha da gitmem.
Olm ben midpoint'in mutfağına girip aylık çorba takviminin fotoğrafını çekmiş adamım :D :D :D
Telefon ekranında net gözüküyordu ama bilgisayarda bakınca biraz bulanık çektiğimi fark ettim :(
Amannn, okunuyormu okunuyor, aha midpoint çorba takvimi :D :D :D
http://i1117.photobucket.com/albums/...psb08c1b51.jpg
Gene 2 sayfa yazıp bombalamışsınız işyerinde yemek krizine soktunuz, hamburger sinitzel pasta mantı aklımızı aldınız , teşekkürler emeği geçenlere :)
e-5 üzeri Maltepe cıvarındaki cemil usta köfte balık dikkatimi çekiyor geçerken,sahıpleri mi hitap ettiği kesim mi Trabzonlu acaba plaka sonları çoğunun 61 :)
silivri liman
sırrı reis balık
valla silivriye gittiğimde burda hamsi kalamar karides yemeden dönmüyorum:D yan kısmı balıkçı seç ver pişirip versinler missss:)
Bende anlamıyorum aslı börek işini.. Her seferinde, benim bilmediğim bir şey var demek ki diye bir şeyler alıyorum.. Yok lan işte bildiğin yağlı börek.. Aslı börekmiş.. Ben bi börek yaptırayım da börek görsünler ax...
Siz tavsiye ettiklerimle yemiş kadar oluyorum sayenizde mutluluğunuz kilo kaybımdır teşekkürler :D
78 kiloya indim 75'i gördüğümde tekrar yemek yemeye başlıycam :D
Aslı börek bana göre traş bir defa yedim 2 gün midem ağrıdı nasıl bi un kullandılarsa.
Doğu bank'ın arka sokağında Sirkecide Konyalıda gidip bi börek yiyinde aklınız çıksın :D
http://www.konyalilokantasi.com.tr/