güzel bir mekan bende tavsiye ederim.fiyatlarda mid point seviyesinde.
Printable View
forum ortamından konuşma arabanla gel tavlada hem rolingte husrana ugratıyım senı bilader. gitmeden ugrayacam dediğin gun edirneye kaçtın denemeden ;),,,
@ Tilbe kafe iyidir bu arada yeşilköydeki diğer cafelere göre hem uygundur hemde sessiz sakindir ayrıca yeşilyurt spor kulubunun yanında da manzara cafe guzeldır tabi lodos olmazsa ;)
@Emresener
Bir güncel çekelim..Alalım tavsıyeleri..
manzara ya en son kız arkadaşımla gittik karnı acıktı yicek bişiler söledik. çatal bıçak filan geldi bıçak kullanılmış bi önceki yemeğin yağları üstünde neyse değiştirdiler sonra yemek geldi yemekte de ufak bi kıl çaktırmadan çağırdım gösterdim. abuk subuk hareketler filan yaptı garson sinirlendim kalktık. gözümden düştü manzara.
Bakırköy-Gri Cafe dört dörtlük mekan
Manzara şaşırmış hakkaten
Manzara ilk zamanlar manzaraydı ,en son 2yıl olmuştur heralde gideli ıııh :)
ctesı gecesı kız arkdls gıdılecek mekan club blen varmı
bu aralar favorim beylerbeyinde uçar cafe spor tesisleri direk boğaz kuşbakışı ayagının altında fiyatlarıda cok uygun sessiz sakin bi yer kız arkaşınızla gidiceğiniz cok güzel mekan ve fiyatları cok uygun Uçar Cafe & Restaurant
cadde midpoint ..
veya istinye park masa..
Tuzla sahildede güzel yerler var, balıkçısı köftecisi vs:) Yaz aylarında hareketli oluyor oldukça.
cumartesi gecesi kız arkadasınla gıdılebılecek bıyer. (coco clementine)
baska alternatıf varmı mezun olucak ama bız ayrı takılmak ıstyruz adam gıbı bıyer olsun apaçi işi olmasın
ctesı gıdılebılecek mekan tavsıyesı olan muzıklı
Pendik Sahilde cok guzel mekanlar varmis, bu aksam uzuun zamandir ilk defa gittim, epey degismis hos olmus :)
Bu gece bir kiz ve erkek arkadasla tavsiyen uzerine gittik, yeri denize cok uzak ve ucta kaliyor, acikcasi pisman olduk :) Cogunlukla yol manzarasi var zaten, benzer konumda gibi ama coook daha iyisi icin Mihrabat Korusu'nu tavsiye ederim :icon_tup: