Az yukarısında Aktaş var Testi var daha iyilerdir abi, saklıbahçe eskiden kahvaltıda iyiydi ama el değiştirdikten sonra moka sardı, biraz daha ilerisine gidersen bizim ev var alayından iyi mangal yaparım :D
Printable View
bu yaşar usta nerde dondurma cicibebe falan dediniz akan sular durdu bana şimdi :D
yemek için hiç fark etmez alayına giderim :hahaha:
baska yapan yer illa vardıda idealtepede çınarlatı dürümde künefe yemeye gittim kaç kere
edit: budur dimi :D
http://www.dondurmaciyasarusta.com/d...9F%C4%B1m.html
2.edit:ceyhunuda alalımda gt yi kurcalarız :hehe:
cok uzak değilim gelirim saolasn :) ama aksam saati tabi çalıstıgınızı varsayıyıorm :D
Dondurmanın kralı sahrayıceditte diyorum inanmıyosunuz :p
2 numarada ise Fenerbahçe girişindeki Gül Dondurma var :D
Daha önce paylaşıldı mı göremedim ama :icon_tup:
https://www.youtube.com/watch?v=wIMgdz8fvQI
Modada Ali usta dondurmacısıda iyidir .
[QUOTE=SekoLive;7529883]
Yaşar usta dondurma yapmıyor ki, soğuk çorba yapıyor. :D:D:D
Pınar dondurma fena değil ama heriflerde kart geçmiyor. Birde uzak mesafeye götüremiyorsun, strafor...vs yok.
Yalaka Mado'yu boyokot ediyorum ama, heriflerin straforlu kutuları ve buzları vardı, alıp istediğin mesafeye götürebiliyordum.
Karadeniz yemeklerini çok seven biri olarak Eyüp'te Vezir restoran var,Karadeniz mutfağını seviyorsanız şiddetle tavsiye ederim,yeri biraz sapa ama çok güzel ve kaliteli bir mekan,sahibi Hakan abi de çok düzgün ve esnaf adamdır,futbolcular,siyasetçiler falan da gider sürekli
VEZİR SOFRASI | KARADENİZ MUTFA�I
Yaşar Usta 4. Levent'te de var. Bostancı & 4. Levent & Sarımsaklı'daki şubeler onun, Kavacık, Koşuyolu, Bağdat Caddesi şubeleri franchise olması lazım.
Cadde ve Kavacık'takilerin lezzeti Bostancı'yla aynı hiç sürpriz yaşamadım ben çok kez denedim.
Fener girişteki Gül Dondurma da çok iyidir, tek çalışan var o da patron zaten, Aytaç çok iyi esnaftırmdeğişik tatları var tadına bakıp istediğinizden alabilirsiniz, fiyatı da uygun 2 liraya kocaman top veriyor.
Yaşar'ı da Gül'ü de çok severim ikisinin de yeri ayrı bende, birbirinden farklı tarzları var.
Tarik yasar ustaya sordum ogullarimin benle alakasi yok isim hakki verdim sadece dedi bostanci disindaki subelwr icin