valla onu bunu bilmem ısmarlarsan geliriz
tuzla - haKan dondurmacısında yemiştim
müptelası olmadığım halde her gittiğimde yerim artık
valla onu bunu bilmem ısmarlarsan geliriz
tuzla - haKan dondurmacısında yemiştim
müptelası olmadığım halde her gittiğimde yerim artık
App plaka ve pleksik plakalık için ulaşabilirsiniz. Ailenizin Plakacısı
www.instagram.com/kokumerkezi
bütün dondurmaları gittiğim her şehirde her semtte elimden geldiğince denedim, yaşar usta dondurmasından iyisini geçtim yanına yaklaşabilecek bir dondurma daha yiyemedim maalesef.
dediğin yere gideceğim bakalım nasılmış
yaşar ustanın erenköy cadde, koşuyolu ve leventte şubesi var ama kesinlikle bostancıdakinin tadı farklı. diğer şubeler franchise, bir de ayvalık sarımsaklıda var onu da oğlu emrah işletiyor oda bostancıdaki ile aynı ve herzaman daha çok çeşit var.
arka sislerini yakanlara....
Psn: theace85
Ben hergün geçiyorum önünden ama hiç gitmemiştim, tavsiyenizden yola çıkarak Bizde bugün gittik Cafe Monaco Gusto'ya hakikaten çok ilgililer,içecekler-yiyecekler ve nargilede baya güzel. Umarım hep böyle olur.![]()
V40 Cross Country T4
Megane GT-Line
Range Sport SDV6
A8 4.2 TDI Quattro
VW Passat Variant TSI
Bu ara favorim Emirgan - Tk cafe Taş kahve diyede geçiyor ilgi alaka çok ii. Dışarıdan bakıp fiyatları tuzludur die uğramazdım tabuları yıktım girdimki fiyatları standart cafelerden farklı değil. Tavsiye edilir.
Monaco Gusto'yu merak ettimNargilesini baya övdünüz o kadar birgün giderim mutlaka
![]()
Not Stock I20N
Pedal Box
Başaran Coil
Mud flaps
dün aksam yürüyüşe cıktım bostancıya kadar gidince bi bakıyım dedim yaşar usta dondurmacısına
yazdıklarınız kadar varmıs.
dut ve kavun tadı hala damağımda desem abartmamıs olurum
cok fazla dondurmacı tecrübesi olan biri değilim ama madoyu katlayan bir tadı var bu konuda kesinim
Teşekkürler beyler tavsiyenz için
Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
yaşar usta dondurmada bi ekol ..
KESER DÖNER SAP DÖNER; GÜN OLUR HESAP DÖNER...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)