steakhouse en iyisi
Koray panpisimin goturdugu yerdeki kahvalti efsaneydi ( Galeria da sutasmiydi neydi ) . Siddetle tavsiye edilir
Edit
![]()
Buradaki tavsiye üzerine gittim Monacco Gustoya 2 gün önce1 arkadaşım ve kız arkadaşım ile. Nargileci uzun saçlı arkadaş güzel bir karışım yaptı bol dumanlı hafif meyveli birşey istedim. Ama iftar sonrası olduğu için birde anormal yediğim için nargilenin tadına varamadım midemden dolayı. En kısa zamanda tekrar gidicem mekanı çok beğendim bende
Beykent Cafe Monacco Gusto tavsiye edilir![]()
App plaka ve pleksik plakalık için ulaşabilirsiniz. Ailenizin Plakacısı
www.instagram.com/kokumerkezi
carls jr a bende gittim konsept olarak çok güzel düşünülmüş bence özellikle sınırsız içecek olayıama tat olarak o kadarda hoşuma gitmedi benim. bu tarz el yapımı hamburgercilerde mano burgerin üstüne tanımam hepsini denedim üstüne tanımam
![]()
kız arkadaşımla bi akşam iftar yapmayı düşünüyoruz, anadolu yakasında kişibaşı 50TL ya kadar tavsiye edebileceğiniz nereler var?![]()
her işte usta olmaya çalışan, her işin çırağı kalır.
Bahçeşehir 3.Cadde Gönenli'nin kahvaltısı ve sandvicleride çok lezzetlidir tavsiye ederim.![]()
V40 Cross Country T4
Megane GT-Line
Range Sport SDV6
A8 4.2 TDI Quattro
VW Passat Variant TSI
Bu akşam burda fotosunu gördüğüm virginia angusa gittim)
Amanıııınlokum lokum
Xor Koraya teşekkürler![]()
Everyone knows that 2003 was the last year of the real S2000!
Virginia Angus'a gidip hamburger yersen bundan sonra Mano veya Dükkan burger'e gidip hamburger yemezsin ciddi tavsiye ederim
Virginia Angus - �ehrin en lezzetli burgeri
Fümeli Virgina Burger'i tavsiye ederim
![]()
Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
valla carls da guzeldıR vırgınıa da.ama ılla hangısı dersek angus agır basıyor
bı tek bebek arabasıyla o yokuş adamı olduruo
sonuc?
lokummm + hamburger
![]()
Carl's öğlen ayaküstü Mc veya Burger King'e alternatif olarak yenecek bir Fastfood kalite anlamında.
Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)