edit : click miss olmuş silinebilir..
Börek konusunda sarıyeri tek geçerim kesinlikle yolunuz düşerse uğrayın memnun kalmazsaniz ben burdayimTARİHİ SARIYER BÖREKCİSİ , ismail akgün hastanesinin çaprazı.
KasapDöner
Dün gece ortaköy-bebek taraflarında araçla gezinirken ne yesek diye kara kara düşünüyorduk, aklımızdakileri elerken burası karşımıza çıktı, foursquare de yorumlara baktım ama her kafadan farklı ses çıkmış tabi.
Dürüm döner yedim (150gr et ), baya lezzetli buldum, güzeldi, tavsiye ederim.
![]()
Not Stock I20N
Pedal Box
Başaran Coil
Mud flaps
Daha önceki sayfalarda da paylaşılmıştı burası, herkes övüyor.
Yolum düştüğü vakit mutlaka deneyeceğim, merak ettim baya![]()
Not Stock I20N
Pedal Box
Başaran Coil
Mud flaps
Kasap Döner yeni galiba. GOP'a açılmış. Yedik beğendik güzeldi.![]()
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
Kasap döner'in patatesi güzel. Döner'i tırt bence. Beşiktaş Çarşı'da döner Karadeniz'de yenir![]()
Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
Ümraniye Meydan'daki Numnum'un tavuk schinitzel ve patates kızartması harikaydı. Fakat fiyatlar biraz geçirgen![]()
dün vefa bozacısına uğradık aksam,
yıllardır arada giderim hiç bu kadar kalabalığa denk gelmedim belki bi 7-8 aydır aksamları gitmemistim varmı sebebini bilen , sokaklarda bile araba bırakıcak yer yokdu![]()
Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
Uskudar Kasap doner Besiktas'takinden daha kotu aklinizda bulunsun.
Don't believe everything you hear,
Real eyes, realize. real lies.2Pac Shakur
https://eksisozluk.com/kardesler-lokantasi--1153162
döner için bir tavsiye de benden.
Yer : kemerburgaz
Tost çeşitleri felan fıstık için Beşiktaş Çarşı 'da Beer Plus 'un karşısında Meşhur Ayvalık Tost'çusunu öneririm. Ürünleri bayağı lezzetli ve taze.
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)