buradaki tavsiyeler üzerine cumartesi akşam ondoya gittik gerçekten çöp şiş on numaraydı. Şansa gittiğimiz akşam 10. kuruluş yıl dönümleriymiş epeyde kalabalıktı mekan![]()
buradaki tavsiyeler üzerine cumartesi akşam ondoya gittik gerçekten çöp şiş on numaraydı. Şansa gittiğimiz akşam 10. kuruluş yıl dönümleriymiş epeyde kalabalıktı mekan![]()
Galata kulesini şu an beltur mu işletiyor.
Yakın zamanda giden arkadaşlar bilgi verebilir mi ?
'barmene fal baktırdım / üç votka kadar / her şey güzel olacak dedi!'
Al fakheer - Bebek
Abi mekan çok güzel herşey harika ilgi alaka insanlar elit ama 900 lira nargilemi olur ya![]()
- Bize Her Yer TRABZON
Şu Ana Kadar Nargile Olarak Huqqa dan İyisini Bulamadım. El Fakir Çift Elmayı Bebek El Fakirden Kat Kat Güzel Yapıyor Huqqa.
ondo dün akşam test edildi
adana yenildi
ciğer yenildi
çöp şiş yenildi.
çöp şişe hasta oldum ya valla. koray sen teeee ne zaman demiştin burayı, büyük kayıp olarak görüyorum aylardır gitmemiş olmayı![]()
Beyler bir gün ayarlayında topluca gidelim şu ondoya
bir çıkartma yapalım hep beraber
IMPOSSIBLE IS NOTHING
ondo'nun hemen gerisinide güney dürüm evi var şiddetle tavsiye ederim özellikle künefesi . beşkiktaş künefis yapımı ama künefisten daha lezzetli![]()
The Best or Nothing
Yediğiniz tüm dönerleri unutun![]()
Dönerci Şahin usta, Kapalıçarşı Kılıçcılar kapısı karşısında işin sonu olmuş. Bugün keşfettim yolu düşen mutlaka yesin. Tırnaklı pide ekmeğine yapıyor 12 lira aslında pahali ama kiymasiz dagilmayan donetin tadı efsane
![]()
Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
Ne makanı hocam? herhangi bi hizmet sunmuyorlar. sadece döner.
o paraları eder mi derseniz, güzelse ve kagıt gibi incecik döner koymuyorsa eder.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)