bu akşam nereye gidilir avrupa yakası b.köy-merter-ataköy civarı![]()
Trilece bu ara cok moda ama malesef seri uretimle tadi bozulmuş trileceler heryerde var
Adam akilli orjinal bişi yemek isteyenler alibeykoyde karakolun sirasindaki Sütçüoglunu denemeliler bence istanbulum en iyisi
Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
Pendik kurtköy taraflarında önerebileceğiniz çift gidelecek nereler var dostlar?
Ex Automobile Service Advisor - New Truck Service Area Manager
Filizlsr koftecisi
Cinaralti durum
Simdilik bunlar geldi aklima 1i tuzla 1i maltepe
- K -
________
Dr.Ecu
hocam cafe bar pub nargile olarak bi öneri isticektim eksik bilgi vermişim.![]()
Ex Automobile Service Advisor - New Truck Service Area Manager
Pendik sahilde green park otelin karşısında deniz kenarında uzunlar var kebapçı bir arkadaşım götürmüştü fena değildi
Konuyu guncellemis olalim sessiz sakin sohbet edilebilinecek manzarasi guzel alkolsuz mekan tavsiyesi istiyorum ☺
La Mia Luce - Anadolu Yakas
buraya da yazim. 95 lira verdim de içime pis oturdu. gitmeyin. superfresh'ten bozma bi pizza yedim.
Arkadaşlar brunch için sahile yakın otoparkı geniş bir mekan arıyorum. Yaklaşık 50 araçlık bir alan nezih bir ortam bildiğiniz mekanlar varmıdır ?
Anadolu - Avrupa yakası farketmez
Avcılar sahil tropicano ya bakın derim
Pazarları happy moons fenerbahçe brunchıda iyidir, en son 32 tl idi..
e39 528İ Arctic Silver & e90 325i Sparkling graphit metallic
askerken sık sık beltura giderdik. beşiktaştan üsküdara vapurlar geçerdik. denize sıfır. güzel yerdi.
schumi
dr.46
iron tyson
frank ' the chemist ' zane
Istanbulda farklı tadları keşfetmek isteyenler için bu kitabı tavsiye ederimbir misafirim hediye etti meğer daha neler varmış tadılması gereken
![]()
Adı üstünde arka sokaklarda gizli saklı kalmış mekanları anlatıyor kitap gelen turistlere. Unkapanı pilavcısı Ayvaz dahi var kitabın içinde
Buy it! | Istanbul Eats
Istanbul Eats: Istanbul Food Guide From Culinary Backstreets
Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)