cihangir tophane taraflarında fazla kalabalık olmayan hafif romantik yer var mı tavsiye
şirinevler metrobüs köprüsünden inince, ilk degil ,ikinci sağ a girince şanlıurfa suruç ocakbaşı var, fiyatlar harika, lebeni çorbası,ikramlar etler çok iyi, fiyat bedava...
Polo TDI WRC İsot Edition / Powered by İsot
Instagram : mehmetguliaytar
oldu mu bilmiyorum
https://www.google.com/maps/dir//Mar...6!2d40.9924431
Onlar da iyidir mutlaka ama bunu yeni keşfettim![]()
Polo TDI WRC İsot Edition / Powered by İsot
Instagram : mehmetguliaytar
Abi kız arkadaşım gitmiş beğenmedim diyor marketteki Magnum daha iyi, bunun dondurmasının tadı bir ilginç geldi falan dedi.. Fotoğraf çekmeye gidilir diyor mekanda herkes dondurmayı yaptırıp fotoğraf çekip sonra dondurmanın yüzüne bakmıyormuş diyorlar :P
Cihangir'de 5. Kat restaurant efsanedir, fiyatlar ortalama üzeri sayılabilir ama uçuk değil, atmosfer ve manzara enfes![]()
beylikdüzünde yemiştim birkere buraya bahçeşehirede acılınca gece favorim olduadı "Meşes" sonunda restoran/iskembe kebap herbişey var daha tadı kötü birşeye rastalamadım
![]()
Örnek
![]()
1881 - 193∞
Suruç acayip iyidir.
Fiyatlar alalalala dedirtir
Orda donerci ali ustada var o da döner budur dedirtir![]()
Anadolu yakası Beylerbeyi tarafında Fethipaşa korusu üst tarafında Dilruba gayet iyi. 7/24 açık manzarası ve menengiç kahvesi harika
Mitsubishi Colt 1.3 Elegance 1.3 AMT
Mitsubishi Lancer SportSedan 1.6 AT
Mitsubishi Lancer SportSedan 1.6 AT
Mitsubishi Carisma 1.6 Avance SR MT
Mitsubishi Colt 1.3 Instyle SR Amt
Berkan Loca'da ki Beyhatun'un da gayet iyi yiyecekleri,lahmacunlar v.s.. +Seventeen Pizza'yı tavsiye ediyorum gel-al pizzalarda hele fiyatına göre süperler
Seventeen Pizza
V40 Cross Country T4
Megane GT-Line
Range Sport SDV6
A8 4.2 TDI Quattro
VW Passat Variant TSI
Güngören'de Kebapçı Çetin Usta tavsiyemdir
Adres: Güngören, İkbal Sok. No:16, İstanbul - Avrupa, Türkiye
Zaten Güngören'in kebabıyla meşhur sokaklarını az çok biliyorsunuzdur. Hatta Cezayir'in Yeri Bağdat Ocakbaşını falan duymuşsunuzdur, oranın en eskisi ve en bilinenidir.
Kebapçı Çetin'de Cezayir'in kardeşi. Bana göre daha güzel hattaSağolsun bir ara şans eseri tanıştık mutfağını falan gösterdi, benim evimden temizdi
Yemeklerin lezzeti efsanedirGidince mutlaka tepsi isteyin asıl öyle keyfi çıkıyor
Ve tabi içli köftesini yemeden kalkmayın
Fiyatlar orta-alt diyebilirim.
Önümüz ramazan, sahurda falan baya güzel bir ortam oluyor![]()
'89 Audi 100 2.0 Turbo Diesel
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
3 senedir istanbulda yaşayan birisi olarak 3,5 birşeyler karalamak isterim.
24 Saat açık en güzel kokoreçci "Paşa Kokoreç" Çengelköy P.O.'nun hemen yanında, istanbul-izmir-ankara'da yaşayan birisi olarak TR Sınırları içerisinde yediğim en güzel kokoreç burasının.
24 Saat açık en salaş ve güzel nargileci; BJK Sahilde köprü altında, adını falan bilmiyorum çeşmenin hemen yanında Nargilesi çok güzel huqqa ile yarışır neredeyse. Fiyatlar uygun.
En güzel kahvaltı yeri; Ayşe Ablanın Yeri şile yolu üzerinde, İBB Katı atık tesisisinin ilerisinde, şile yoluna girin-Alemdağ Emlak Konutlarını geçtikten sonra ki ilk kavşaktan dönüş yapın(iki kavşak arası15-20km mesafe var), sağda kalıcak. Hem ucuz,hem güzel ticari kaygı gütmeden misafir ağırlayan bir işletme.
En güzel manzaralı kahvaltı yeri 3; Malta Köşkü Yıldız Parkı içerisinde
En güzel manzaralı rakı-balık adresi Villa Boshoprus Çengelköy (Beylerbeyindeki ile karıştırmayın-Polisevinin yanında) Manzarası çok güzel-hizmeti çok iyi.
En güzel manzaralı rakı-balık adresi 2 İstanbul Vilayetler Evi Tarabya.
En güzel manzaralı rakı balık adresi 3: İsmet Baba Meyhanesi kuzguncuk sahilde
Oturmalık güzel manzaralı cafe-bistro; Anadolu Hisarı BigChefs- sabancı öğretmen evinin hemen yanında,manzarası çok güzel hizmeti çok iyi.
Son mesajıma ek olarak;
Garipçe balıkçıları eski güzelliği kalmasada çok iyiler hala.
Oba Cafe-Nargile Tarabya-İstinye arasında sahil yolunda, 24 saat açık-deniz kenarında nargilesi ve çayı taze olan bir mekan.
Hoppala Cafe Yeniköy motorsu geçince sağda kalıyor- arabaya çay servisinin olduğu-deniz kenarında manzarası çok ama çok güzel olan bir nargile cafe./Tek başına gidilecek-kafa dağıtılacak bir yer.
Yeşil-Mavi cafe üsküdar. Manzarası güzel ancak kalabalık bir yer, pek tercih etmem ancak çay içmek-oturmak için güzel bir yer.
Çınaraltı Meyhanesi bostancı-kendin pişir kendin ye üzerine birde rakı iç sunumu çok güzel,hizmeti orta denebilecek mekan ancak tavsiye edebilirim.
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)