Sebat Döner der dururlar yıllardır bu kadar efsanemi giden varmı ?
Ama özellikle Şirinevler şube
Tarihi Sebat Lokantas
Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
döner için daha önce yazmstım
bu sitede bi kaç yorum daha var görselleri falanda eklemisler
sadece döner ye kalksa mevzu tadsa uğrayn pişman olmazsınız
https://www.zomato.com/tr/istanbul/b...erkez-istanbul
Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
nen kelşöyle güzel ayak paça yapan bir yer biliyon mu ?
Ayrıca senin otelin oradaki kasap dayıya bir uğrayalım hep birlikte![]()
Sıktı benide bayramoğlu celal usta tarzında döner
şAHİN USTADA YEDik xor sayesinde işte tat bu..![]()
e39 528İ Arctic Silver & e90 325i Sparkling graphit metallic
Aksaray Paçacı Hasan![]()
https://www.zomato.com/tr/istanbul/p...saray-istanbul
Krediye gerek bana beleş aslında her yer test için davet ediyorlar ama vakit yok otelden burnumu çıkartamıyorumbütün sosyal hayatım burası
![]()
Döner için pahalı ama değer be hacı![]()
Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
Ankara için tavsiyede bulunayım.Bahçeli 3'te noma kafe fiyat/performans olarak oldukça iyi bir mekan.Ayrıca lavaboları oldukça ilginç olmuş,giderseniz üst kata çıkıp bir bakın derim.
Uygun fiyatlarla enfes manzaranın tadını burada da çıkartabilirsiniz. Erken giden deli kalabalık oluyor Mojito'su şahane
Balkon asmalımescit
Balkon Restaurant Bar
Döner konusunda ben de arayıştayım ama beylikzüzü enbeye alıştık mı nedir nerde yersem yiyeyim hep enbey le kıyaslıyorım fiyatına göre en iyisi hala orası bence
Yeniköy civarı kasap önerisi olan varsa bende aliym bari akşama mangal yaparız![]()
Yeni mekan burası mutlaka gidin tavsiye ederim.
Ceyhan Kebap Evi,
Önereceğim yiyecekler: Köfte(şişle yapıyorlar) , Lahmacun
2 kişi gittik, 7 çeşit meze geldi masada koyacak yer kalmadıhesap 55 lira ödedik. Çayları efsane.
Kandilli rasathaneye çıkarken solda kalıyor(eskiden Ala kebap vardı)
men dakka dukka.
çınaraltından yürüyorsunuz beylerbeyi tarafına doğru ,ışıkların orada taksi durağı var, işbankasının hemen yanında kalıyor burasıda. kafamızda ki kokoreçci algısına göre biraz büyük 3 katlı bir köşkün içerisindeler görmeme şansın yok.
Kesinlikle tavsiye ederim,
ankarada 5 sene izmirde 3 sene yaşadım böyle bir kokoreç yemedim.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)