airbagler radyatörler şasi uçları motor kulaklarından bi kaçı değişmişti tavan hariç her yeri parparça boyanmıştı zamanın modifiye ürünlerinin hepsi vardı isotta vites topuzu el freni tutacağı momo direksiyon buzlu stoplar sanayide yapılmışangel farlar falan yok o zaman fiberci ahmetin marifeti ön arka marşpiyer (vtec fatihin arabasına uygulananlar) el yapımı açık hava filtre kiti diyorum ben kingdragon silindir filtreyi kazanı söküp pimaş boruyla (apartmanlardaki su boruları nalburdan aldım acıbademde) tampona uzatmışım
carıl carıl ötüyo yokuşta bayıyo
eibach yaylardan birer bakla kestiricek kadar bilinçsiziz kesende pejocu harun ustadır bu arada
camlara 2 sefer film çektim ellerimle söktürdüler inat ettim bauhaus'tan sprey boya aldım boyamıştım içten, polisler "bu ne lan lazer desem lazer değil bombamı patladı bu arabanın içinde " diyodu günde 3 öğün tok karnına asayiş durdurur "bu araba ne marka kaç beygir nerde yaptırdın" sorardı öyle ki herifler sohbetten ehliyetimi istemeyi unuturdu (bu arada ehliyetimde kayıp he) sahiden şimdi bunların hiçbiri kalmamış modfikasyonlar daha bilinçli kaliteli herşeyi bulmak mümkün cam filmine kimse ilişmiyo biz modifiyenin kabadayı zamanlarını da görmüşüz galiba
![]()
tam festıval havasında olmustuGun arasında danscı kızlar falan
![]()
200km yoldan otobusle gelmıstım cok ıyı hatırlıorum donuste selcugun ıcıne kadar yuruyup trenle donmustum yolda yanımdan gazlayarak gecmıstı cogu arabaBı evo6 tme yanımda durmustu karbon kaputlu olan Ne heyecanlanmıstım
![]()
Cocukluk ıste![]()
hay gıdı gunler heyyy![]()
cok merak edıyorum ve soruyorum ?
sanal alemın kablosuz delıkanlıları klavyenın hangı tusu ates edıyor ? ?
tuned by : gürsel canpolat (16ec813)
Ne severdim beyaz sx'i.![]()
[QUOTE=DogukanB;802869]
QUOTE]
sol üst köşeden kaganı çözün gene skıntılı![]()
Call for prayer
http://m.youtube.com/watch?v=7na5Zm0vwtI
insanlar en akıllı varlıklardır, hüküm edemedikleri yaradılış ve ölümdür
Instagram hesabımız
miniksracing - humidorturkiye
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)