Call for prayer
http://m.youtube.com/watch?v=7na5Zm0vwtI
insanlar en akıllı varlıklardır, hüküm edemedikleri yaradılış ve ölümdür
Instagram hesabımız
miniksracing - humidorturkiye
Sene 2001 2002 Yeşilköy Çınardan Başlardı Yeşilyurt Spor Klubüne kadar Tek Sıra halinde 106 lar 206 lar 306 GTİ lar Astra GSİ ler Sıra Sıra Dizilirlerdi.. Şimdi Nerdeee o günler![]()
eskileri pek hatırlamamama bildiğim şeyler bi tek dergilerden takip ettiklerim
bi de bi vti vardı plakası baya meşhurdu Y ile mi başlıodu ney, kırmızı hatchback idi.. basınexpress yolunda kaza yapmıştı adam hastaneye kaldırılmıştı falan...bi tek onu biliyorum
![]()
Mehmet Ali DİNÇ
M.A.D Custom Stickers
www.honda-tech.com
![]()
KA Style
Eskileri karıştırdım...
MEV vtec henüz 52.000 km deydi bu resimdeyken
GGG vtec... ne oldu acaba Cem hondadaydı ordan satılıyordu altunizadeden biri aldı sorasını bilmiyorum.
Eskiden bi buluşma Cadde cep S virajından sonrası. YG vtec şimdi ümraniyede bir arkadaş aldı ve Egemennin VA vtec
Sword murat abimin ilk vtec i MUP Oto pazarında ve bizim eski dükkanın içinde resimleri.
Acaba bu Flash S kimin ? Swordun eski aracı
Mechanix mustafanın TS vtec ve MUP Sword vtec çoook eskiden
E bide EM 757'yi ekleyelim selçuk sen iyi bilirsin bu arabayı
![]()
E bide eskilerden R i Y a K a r RYK vtecMOR vtec tolganın abisinin eski arabasıydı 2003 yılında bizdeydi bir çok vtec gibi sonu kötü bitti
O zamanlar 1-2 araba dışında mat siyah kaput, mat siyah kanatlı içi siyah farlı örnek araç yoktu güzeldi iyide giderdi
28 MART 2004 Cemal Abinin eski arabası VTH 16 'yı hatırladığı bi an.Daha sonra 300 hp k24 yaptı.
Özgünüm körfezde iken.
Güzel Vteclerimiz
İLK 10000 WATT Ne çalıyordu beah
2004 ve TEAM TAZMANIA SITEDENDE ÇOK KİŞİ VAR
EFSANE LVT 53
ÖZGÜRÜM NUR İÇİNDE YAT CANIM KARDEŞİM. 2003
OO MEŞHUR HONDA H'SİNİN YAPILDIĞI GÜN. 2004
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)