Kaplat Sulhi abi kaplat , bugün protacin oradaydım , bir tane Lamborghini Murciélago geldi , füme girdi beyaz çıktıÇok güzel görünüyordu
![]()
Kaplat Sulhi abi kaplat , bugün protacin oradaydım , bir tane Lamborghini Murciélago geldi , füme girdi beyaz çıktıÇok güzel görünüyordu
![]()
başta yazık olur boyatma kaplama iyidir diyecektim ama herkes biliyor zaten
type-r vti gibi araçları alırken bi topic açıldımı nasıldır diye seceresi dökülüyo boyat gitsin zevkle bin![]()
Sulhi abi her zaman extreme işler yaptın. herkes klasık gc8 kanadı tak derken gittin en ucuk kanatlardan birini taktın arabaya. o yuzden beyaz guzeldır, senın tıtızlıgını de biliyoruz tertemız boyanır araba
boyalı araba satılır , niye satılmasın ? APR STİ nasıl satıldı ?
body parcaları konusunda da mugen yerıne daha canlı parcalar beklıyoruz![]()
sakın ama sakın boyatma yazık gunah ama arabanda bel altı boya var veya komple boyalıdır böyle bi durum varsa snde beyaz yap ama yinede şase ayrı ora ayrı bura ayrı yani hiç gerek yok guselım arabaya
Thanks to
TURBO ZONE
REMAPS
bende yazık günah diyorum walla ne gerek war.. kaplama iyidir
sakın boyama bro
satarken sıkıntı olmayacaksa keyifle binerim daha mutlu olurum diyorsan hiç affetme canın nasıl istiyorsa öyle yap kaç günlük dünya
Biz daha iyisini alana kadar en iyisi bu
boyanmış araç düşüncesi fiyat kırmaya çalışmaktan başka bişi değil.
ben bile aracım 2 yıllık olmasına rağmen komple söküp bi boyatayım diyorum, fabrikanın attığı boyanın kusursuz olduğunu gören var mı?
portakal mı istersin, boyanmamış yer mi, verniği az gelen pütürlü yer mi?
düzgün boyanmış aracın boyanmış olması benim gözümdebirşey götürmez, böyle düşünen birine de sorunsuzca satılır araç.
www.honda-tech.com