User Tag List

Sayfa 2/5 İlkİlk 1234 ... SonSon
92 sonuçtan 20 ile 38 arası

Konu: nokia n97

VteC_MaNiaC - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ben n97 kullandım teknosaya tanıtım amaçlı gelen modelden ... kesinlikle appleın dokunmatik ekranının kalitesinde değil ... hala hissiyatı tam yakalayamamışlar kullanım iyi olabilir ama estetik sıfır aynı zamanda ... bence ancak zenci rapçi kliplerinde yer bulabilir kendine ha bide black eyed peas

Eworen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Turkcell iletişim merkezinde inceledim bu nokia yı teşhirde vardı bir adet yakında TR de sloganlarıyla
    Dokunmatik olayını çözmüş değiller yine hassasiyet vasat iphone gibi başarılı bir ekrana sahip olma olasılığı çok uzak bir zamanda gibi...
    iphone kullanıcısı olarak 2 işlem yapıp yerine koydum ekranın dokunuşumu hissetmesini daha fazla bekleyemezdim

said_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    burdan çıkarılcak ders Apple cidden sıkı bi telefon yapmış

ukku - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Nokia'nın saha elemanıyım.. Satış pazarlama tanıtım vs..
    N97 1 ay kadar süredir elimizde..
    Şekil şemal çok iyi.. Ancak yazılımsal hatalar var.. Kendi kendine kapanan bir sürü 0 kutusundan yeni çıkmış N97 gördüm.. Ayrıca yavaşlık söz konusu, klavye sizi biraz geç takip ediyor.. Dokunmatiği 5800'e göre daha iyi.. Tabi ki iphone kadar iyi değil. Ekran boyutu ve çözünürlüğü şu an tartışılmaz 1 numara..

/edit: ne karışık yazmışım
    if in doubt, flat out.

instagram: utkuuzunoglu

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    iphone ablamda war kaç kere elinden aldım duvara fırlatmaya kalkşırken ondan nokia dedm ama gdip de görmek lazm oda var
    valla kardeş 40yılda bir tel değiştiriyorum ondan eğer telefona değiyorsa ben veririm malesef çok parası bilyorum ama telefon bu elim ayağım resmen..

MertS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ben d900i kullanıyorum benimde elim ayağım sürekli telefonla konuşan biriyim veya mesajlaşan neden böyleyim bende bilmiyorum

ama işimi aksatmadı hiç..
    tabi sizin tercihiniz zaten hata da varmıs n97 de
    Mert Songül ART
    Try to use your imagination

sneak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Blackberry nin verdiği hizmeti veren ne bir telefon markası nede elektronik eşya satan mağaza var. Telefonunuz bozuldumu arayın müşteri hizmetlerini operatörde bekleme olmadan satış alanlarındaki ülkelerin hepsinde evinize kadar araç yollatıp telefonunuz alıyolar. Yazılım sorunu haricindeki tüm problemlerde telefonunuzu değiştiriyorlar. Yazılımda sorun varsa güncelliyorlar (almanyada yazılım sorununda bile değişim yaptı arkadaşım). Ayrıca tüm dünyada sınırsız internete girebiliyosunuz BB ile yani kotanız yok. N97 yi caddedeki turkcell bayii nde yarım saat kadar inceledim bence iphone ve storm un dokunmatik özelliğini yakalamaları için bi kaç fırın ekmek yemeleri lazım ayrıca storm da dokunmatik + click özelliği olduğundan yanlış tuş basma olasılığınız azalıyor Nokia yı kötülemek için söylemiyorum bana göre çok büyük bir firma ve hala kullandığım telefonuda var fakat N97 bana maketmiş gibi geldi...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bbstorm mu iphone mu n97 mi

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Meteora Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ben d900i kullanıyorum benimde elim ayağım sürekli telefonla konuşan biriyim veya mesajlaşan neden böyleyim bende bilmiyorum

ama işimi aksatmadı hiç..
    tabi sizin tercihiniz zaten hata da varmıs n97 de
    görende şirketler fabrikalar war sanır yada dünyaca ünlü artist fln faturaları görsen

onursumer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    65 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı sneak Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Blackberry nin verdiği hizmeti veren ne bir telefon markası nede elektronik eşya satan mağaza var. Telefonunuz bozuldumu arayın müşteri hizmetlerini operatörde bekleme olmadan satış alanlarındaki ülkelerin hepsinde evinize kadar araç yollatıp telefonunuz alıyolar. Yazılım sorunu haricindeki tüm problemlerde telefonunuzu değiştiriyorlar. Yazılımda sorun varsa güncelliyorlar (almanyada yazılım sorununda bile değişim yaptı arkadaşım). Ayrıca tüm dünyada sınırsız internete girebiliyosunuz BB ile yani kotanız yok. N97 yi caddedeki turkcell bayii nde yarım saat kadar inceledim bence iphone ve storm un dokunmatik özelliğini yakalamaları için bi kaç fırın ekmek yemeleri lazım ayrıca storm da dokunmatik + click özelliği olduğundan yanlış tuş basma olasılığınız azalıyor Nokia yı kötülemek için söylemiyorum bana göre çok büyük bir firma ve hala kullandığım telefonuda var fakat N97 bana maketmiş gibi geldi...

bb nin internet olayında yanlışın var opretorle alakalı bi durum sınırsızlık falan soz konusu değil nekadar çok para okadar çok internet

bis bağlantısı şıkıştırıyor vs diyorlar ama çok mailleşince 1gb lık paket dahi yetmiyor

psn&Live id: onursumer
    135
    ├┼┼╕
    246R

R-13239 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    BB Storm rezalet bir cihaz. BB alacaksan Bold al.

N97 de kullandım rahat degil. Dokunmatik olarak iPhone üzerine daha yok.

Ama Telefon dediğin VERTU . Otesi yok.

Day Walker - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    21 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Turkcell müşterileri, Nokia N97’ye Turkcell avantajlarıyla sahip olabiliyor! Nokia ve Turkcell arasında gerçekleştirilen işbirliğinin hem bireysel hem de kurumsal kullanıcıları kapsayan kontrat seçenekleri 24 ay boyunca 99 TL’lik ya da 18 ay boyunca 120 TL’lik aylık ödemelerden oluşuyor. Bu paketle Nokia N97’nin yanı sıra her ay 1 GB ücretsiz data kullanımı sunuluyor, ayrıca hafta sonları ücretsiz konuşma, görüntülü görüşme ve mesajlaşmanın yanı sıra 1 aylık ücretsiz Turkcell Mobil TV hediye ediliyor. Kurumsal müşterilere ise 12 ay boyunca aylık 163 TL ödemeli kontrat seçeneği sunuluyor.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı onursumer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bb nin internet olayında yanlışın var opretorle alakalı bi durum sınırsızlık falan soz konusu değil nekadar çok para okadar çok internet

bis bağlantısı şıkıştırıyor vs diyorlar ama çok mailleşince 1gb lık paket dahi yetmiyor
    Şimdi onur kardeşim durum şöyle

BB de şu an en yetkili operatör Vodafone ve vodafone diyorki eğer sen nokia yada iphone veya başka bir marka kullanıyorsan internet tarifen (250 mb yada 1gb ) olacak bunlarda tahmin edileceği üzere aynı oranlarda artan fiyatlarla fakat sen eğer bir BB vodafone kullanıcısıysan ''BlackBerry Internet Service '' üzerinden
    aynen yazıyorum '' Sınırsız internet kullanımı sadece Blackberry APN 'i üzerinden yapılacak olan e-posta veya internet kullanımları içermektedir.'' sınırsız internete girebilirsin. İşin kötü yanı Turkcell de bu sistem yok yani BB yi ilk Vodafone getirdiği için muhtemelen. Turkcell de az önce internet aşım cezasına da baktım 199 ytl. 3 G ülkemiz için çok yeni bir teknoloji arkadaşlar dikkat edin iyi araştırmadan kendinizi yakmayın...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı R-13239 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    BB Storm rezalet bir cihaz. BB alacaksan Bold al.

N97 de kullandım rahat degil. Dokunmatik olarak iPhone üzerine daha yok.

Ama Telefon dediğin VERTU . Otesi yok.
    BB storm un rezalet yanlarını öğrenmek isterim yardımcı olurmusun

Post Thanks / Like
    Mentioned
    65 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı sneak Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Şimdi onur kardeşim durum şöyle

BB de şu an en yetkili operatör Vodafone ve vodafone diyorki eğer sen nokia yada iphone veya başka bir marka kullanıyorsan internet tarifen (250 mb yada 1gb ) olacak bunlarda tahmin edileceği üzere aynı oranlarda artan fiyatlarla fakat sen eğer bir BB vodafone kullanıcısıysan ''BlackBerry Internet Service '' üzerinden
    aynen yazıyorum '' Sınırsız internet kullanımı sadece Blackberry APN 'i üzerinden yapılacak olan e-posta veya internet kullanımları içermektedir.'' sınırsız internete girebilirsin. İşin kötü yanı Turkcell de bu sistem yok yani BB yi ilk Vodafone getirdiği için muhtemelen. Turkcell de az önce internet aşım cezasına da baktım 199 ytl. 3 G ülkemiz için çok yeni bir teknoloji arkadaşlar dikkat edin iyi araştırmadan kendinizi yakmayın...
    vodafonede dediğin gibidir ozaman turkcell kullanıcısı olduğum için herturlu geçirmece alıştık

135
    ├┼┼╕
    246R

OnurK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Cep düellosu: Nokia N97 vs. Apple iPhone 3GS

http://www.chip.com.tr/konu/cep-duel...3gs_14047.html

Nokia'nın amiral gemisindeki garip hata

http://www.chip.com.tr/konu/nokia-ni...ata_14287.html
    O araba bizim . Bu araba bizde nedir bu kardeşim ortak danaya girer gibi arabaya ortakmı girdiniz.

ukku - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Iphone'un beyazları da şarj oldukça kararıyor bilmem biliyor musunuz
    if in doubt, flat out.

instagram: utkuuzunoglu

Post Thanks / Like
    Mentioned
    65 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı KaNGuRu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Cep düellosu: Nokia N97 vs. Apple iPhone 3GS

http://www.chip.com.tr/konu/cep-duel...3gs_14047.html

Nokia'nın amiral gemisindeki garip hata

http://www.chip.com.tr/konu/nokia-ni...ata_14287.html
    incelemedede bariz ortada zaten aslında iki telefonda çok iyi

ama kimine gore iphone kullanışlı iş gorur kimine gore N97

135
    ├┼┼╕
    246R

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Day Walker Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Turkcell müşterileri, Nokia N97’ye Turkcell avantajlarıyla sahip olabiliyor! Nokia ve Turkcell arasında gerçekleştirilen işbirliğinin hem bireysel hem de kurumsal kullanıcıları kapsayan kontrat seçenekleri 24 ay boyunca 99 TL’lik ya da 18 ay boyunca 120 TL’lik aylık ödemelerden oluşuyor. Bu paketle Nokia N97’nin yanı sıra her ay 1 GB ücretsiz data kullanımı sunuluyor, ayrıca hafta sonları ücretsiz konuşma, görüntülü görüşme ve mesajlaşmanın yanı sıra 1 aylık ücretsiz Turkcell Mobil TV hediye ediliyor. Kurumsal müşterilere ise 12 ay boyunca aylık 163 TL ödemeli kontrat seçeneği sunuluyor.
    ahaaa buu süpermişşşşşşş iyi iyi bu süper oldu çok saol kardeşşş

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)