aveaya geçtim turkcellden msj geldi
vergiler dahil ayda 56.-TL ye şebeke içi 10.000 dışı 5000dk.
geçmiş ola diye cevapladım :D
Printable View
aveaya geçtim turkcellden msj geldi
vergiler dahil ayda 56.-TL ye şebeke içi 10.000 dışı 5000dk.
geçmiş ola diye cevapladım :D
bende onu kullanıyorum , eğerki benden habersiz öyle bi değişiklik yaparlarsa , atlar gelirim , gerisini düşünemiyorum ... !!!
ben işkillendim aradım sordum ekstra biyere abone yaptınızmı diye, bişey yapmamışlar :D
ucuz etin yahnisi...
o zmn en başta her yöne sınırsız demesinler...
turkcell derımm en ıyı ceken o yanıı :)
ben tam geçicektim avea sınırsıza elemen 1000 dk diyince yok arkadaş ben almıyım dedim:)
yıllardır turkcelll kullnırdım ama bı gold paketini aldım turkcellın su kadar dedıler ıkı katı gelmeye baslıyınca faturalar avea sınırsıza gectımm suan cok memnunumda . bugun daha turkcelllden musterı hızmetlerınden aradılar baktı kullnmıom faturalar az gelıoo :) musterılerı kaybedıyo bugun aradı neden kullnmıyosunuz dıye kazıklıosunz nıe kullnım dedım avea kullnıom cokda memnunum dedım sımdık aveada bı yamuk yapmasın bıze :)) bunların hepsı aynı aslında takii musterıyıı kapana kadar kaptıkdan sonra baslıolar cart cart gecırmyeye :))
sımdık daha ıy oldu umarım duzelttım .
bu kadar tepkı bı yazıya :) arkdaslar nerde anlamsz bıse yazmısımkı herkes ksltmalar yapıo ve bende kısaltrk yazmısım yanns bıse yazmıssm syleyn duzltıyım . :(
semih çok şükür :)
pekı arkdaslar ozur dıledıım . bıdaha bıse yazarken kısaltma yapmam .
olmusmu sımdık arkadaslar. ama bu arada sankıı herkess bı kızgınn bu kadar anıden bı tepkı herkes tarafından taamam soledınız bende duzelttım . ;)