aveaya geçtim turkcellden msj geldi
vergiler dahil ayda 56.-TL ye şebeke içi 10.000 dışı 5000dk.
geçmiş ola diye cevapladım![]()
aveaya geçtim turkcellden msj geldi
vergiler dahil ayda 56.-TL ye şebeke içi 10.000 dışı 5000dk.
geçmiş ola diye cevapladım![]()
bende onu kullanıyorum , eğerki benden habersiz öyle bi değişiklik yaparlarsa , atlar gelirim , gerisini düşünemiyorum ... !!!
ben işkillendim aradım sordum ekstra biyere abone yaptınızmı diye, bişey yapmamışlar
ucuz etin yahnisi...
o zmn en başta her yöne sınırsız demesinler...
turkcell derımm en ıyı ceken o yanıı![]()
cok merak edıyorum ve soruyorum ?
sanal alemın kablosuz delıkanlıları klavyenın hangı tusu ates edıyor ? ?
tuned by : gürsel canpolat (16ec813)
ben tam geçicektim avea sınırsıza elemen 1000 dk diyince yok arkadaş ben almıyım dedim![]()
Biz hayatı mayaların takvimine göre değil ALLAH ın taktirine göre yaşarız
yıllardır turkcelll kullnırdım ama bı gold paketini aldım turkcellın su kadar dedıler ıkı katı gelmeye baslıyınca faturalar avea sınırsıza gectımm suan cok memnunumda . bugun daha turkcelllden musterı hızmetlerınden aradılar baktı kullnmıom faturalar az gelıoomusterılerı kaybedıyo bugun aradı neden kullnmıyosunuz dıye kazıklıosunz nıe kullnım dedım avea kullnıom cokda memnunum dedım sımdık aveada bı yamuk yapmasın bıze
) bunların hepsı aynı aslında takii musterıyıı kapana kadar kaptıkdan sonra baslıolar cart cart gecırmyeye
)
sımdık daha ıy oldu umarım duzelttım .
bu kadar tepkı bı yazıyaarkdaslar nerde anlamsz bıse yazmısımkı herkes ksltmalar yapıo ve bende kısaltrk yazmısım yanns bıse yazmıssm syleyn duzltıyım .
![]()
Intercity Istanbul Park
Caterham Türkiye
OMP Türkiye
Pist Günleri
Intercity Endurance Cup
Intercity Clio Cup
Intercity Megane Cup
Intercity Caterham Cup
olmusmu sımdık arkadaslar. ama bu arada sankıı herkess bı kızgınn bu kadar anıden bı tepkı herkes tarafından taamam soledınız bende duzelttım .![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)