15 liraya satıyorlardı hasarlı olarak. Düşün işte... 16 plakaydı hasarlı iken.
sarı olan sağ önden hasarlı diye duymuştum , kazası nasıldır bilemiyorum , kozyatağında bitane otoparkda siyah cabrio var satılık 2 senedir falan yatıyodu geçenlerde üstüne satılık diye yazmışlar , herşeyiyle orjinal tamponlar jant yükseklik vs. üni işi hayal olmasaydı ben bakıcaktım ama malesef yalan oldu , şuan ist dışındayım ama ist e geldiğimde istersen bilgilerini öğrenebilirim..
Biz yaklaşık 6-7 senedir '94 E36 kullanıcısıyız. Şu ana kadar büyük bi arızası olmadı ve daha 2 hafta önceye kadar bizi hiç yolda bırakmadı. O arıza da babamın hatası yüzünden, 75. Selahattin Tüneli çıkışında hararet yapmış maalesef. Ayrıca parçalarının pahalı olduğunu da düşünmüyorum. Eğer iyi bakarsanız aracınıza sorun çıkaracağını da düşünmüyorum. Biz ikinci sahibiyiz ve araçta kaza/boya/değişen yok.
Uzun lafın kısası, Hiç düşünmeden tavsiye edebileceğim bir otomobil![]()
Eğer Alman otomobillerini seviyorsan özelliklede 1998 gibi son üretim yılı modellerinden birine sahip olursan gerçekten tatmin edici olacaktır.
4 silindirli olanlara bmw diye binme bence toyota corollalar tempralar falan çok üzer seni hatta 320i de büyük ölçüde eşşek bi arabadır sadece 1 ve 2. vitesleri güzel zevk verir o konuda hakkı yenmez.. euro ncapte 2 yıldız almasının sebebi sağlam olmamasından değil günümüz kurallarına uymamasındandır yoksa bugün 5 yıldız alan arabalardan birine vurduğunda ikiye bölüceğinden emin ol kronik sorunları ön takımları ve direksiyon kutusu ama parçaları çok ucuz birde coupelerde kapı döşemesi problemi var bunlar dışında dertsizdir..
direeksiyon pompasi kanka sorunlu bide hayirlisi olsun hakinda,keske zamaninda ilhanin arabayi alsaydinhayirlisi neyse o olsun kardesim muck
- K -
________
Dr.Ecu
88 yılında çok hızlılardı evet ama artık hızlı değiller şimdi ben e30 m3ü a4 ümle geçip m3 geçtim dersem olmaz onlar artık klasikler bi nebzede hızlı
E30 m3
(2.3L-16v I4) - 195 PS (192 hp/143 kW) − 0-62 mph: 7.2 s. Top Speed: 146 mph (235 km/h)
(2.3L-16v I4) - 215 PS (212 hp/158 kW) − 0-62 mph: 6.7 s. Top Speed: 149 mph (240 km/h)
(2.5L-16v I4) - 238 PS (235 hp/175 kW) − 0-60 mph: 6.1 s. Top Speed: 154 mph (248 km/h)
a4
1.8T I4 20V DOHC Turbo 150 PS (110 kW; 148 bhp) 210 N·m (155 ft·lbf) 221 km/h (137 mph) 1994–2001
1.8T I4 20V DOHC Turbo 180 PS (132 kW; 178 bhp) 235 N·m (173 ft·lbf) 231 km/h (144 mph) 1999–2001
agirlik,vites oranlari ve ara hizlanmalari eklemiyorum bile
hiz olayi herkese gore degisen bi kavram tabiki,yeterki hayalleri karistirmayalim![]()
Recent Project: ''Sharky'' E36 323TI Turbo
Daily Drive: Mini Countryman Diesel
E36 alacaksan 97 veya 98 al, yeni model olması hem donanım açısından daha iyi hemde yıpranma açısından daha şanslı. Hele 3.18 is alacaksan mutlaka 96 sonrası olsun M44 B19 motor.
Bütçen 20 milyarın üzerine fazla çıkamıyorsa "eski model gereğinden fazla ucuz yorgun duruyor ama toplarım" dediğin araçlara yanaşma hiç.. Çok acıtır ve hevesini alamadan satmak zorunda kalabilirsin.
6 silindir almak istersen M 52 motorlar da aliminyum blok ve kapak çok hassas, iyi bakılması gerekli. Hararet görmüşse makine, çok baş ağrıtır ve bakımlı kullanılmamışsa ömrü M50 ye göre daha kısadır. Fakat baköımlı düşük km li bir M52 de de hiç bir sorun yaşamazsın..
BMW ye başlangıç olarak M3 lere yanaşma. Piyasada seceresi bozuk çok fazla araba var. M3 ün masrafı ne 3.28i nin kine benzer ne de 3.16i nin kine...
E36 nin kronikleri; direksiyon kutusu, cam krikosu, coupelerde cam fitilleri, insan gibi kullanılmamış ve genelde eski modelli olanlarda arka amortisör kulelerinde şase yırtılması, iç aksamda torpido kapağı sarkması, tavan döşemesi sarkması.. Uzar gider...
Yine de E36 kasa bir 3 serisi temizi, orjinali bulunduktan sonra binilmesi gereken bir araçtır....
Coupe al gerisini bosver
318is iyidir![]()
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
bunlar hakkında bilginiz var mı peki?
http://www.sahibinden.com/fark_edilm...XQQdisplayitem
http://www.sahibinden.com/izmirin_ku...XQQdisplayitem
http://www.sahibinden.com/94_cabrio_...XQQdisplayitem
YouTubeDR.ECU
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)