hakkı olan helal etsin:(
Printable View
hakkı olan helal etsin:(
Allah rahmet eylesin , mekanı cennet olsun ....
gelen dusunen herkese tskkurler dularımız onunla
allah rahmet eylesin ,mekanı cennet olsun.
Allah rahmet eylesin,Allah geride kalanlara sabır versin.
Allah rahmet eylesin. Sevenlerine sabır versin.
Allah rahmet eylesinn
Allah rahmet eylesin...Kalanlara sabır versin...
allah rahmet eylesın mekanı cennet olsun :(
Allah rahmet eylesin
Allah rahmet eylesin,sevenlerine ve ailesine sabır versin.
allah rahmet eylesin.mekanın cennet olsun serhat kardeşim.nur içinde yatasın.ailesine yakınlarına ve tüm sevenlerine allah sabır versin.gencecik bir kardeşimizi kaybettik.
Allah rahmet eylesin. gerçekten çok üzücü.. :(
alla rahmet eylesin sewenlerine yakınlarına alla sabır wersın :(
bir video yaptım serhatımın anısına arkadaslar...
http://www.facebook.com/home.php#/vi...9578757&ref=nf
çok başarılı olmus ellerine emeğine sağlık....vay be ordaki fotosunda gözlüğümü bana taktırıp demişti ki, kanki gözlüğü çıkarma dur kendimi çekecem demişti. o fotoyu çekmek için çok urasmıstı beni esir etmişti. keşke aramızda olsaydında kardesim istedigin kadar esir etseydin beni. :(:(:(
eyw. keske kardesimiz yanımızda olsaydı aklımdan cıkaramıyorum.. gece ruyama girdi...... Allah mekanını cennet eylesin insallah o kadar temiz o kadar delikanlı bi insandı... Rabbim sevdigi kulu yanına erkenden aldı...
ellerine sağlık gürkanım mekanı cennet olsun serhatın ha cekecez resimleri de cekecez abi dedi dedi ve gitti rahmetlik yemek ısmarlıyacaktı daha vay bee....nur içinde yat serhatım
abi inan kabullenemiyorum aklıma geldikce kendimi zor tutuyorum aklım almıyor inanmak istemiyorum ailesini dusunuyorum Allah bin sabır versin biz gozlerimizi tutamıyoruz kendimize gelemiyoruz onlar ne yapsın....
gözlerinle terk ettigin evin ailen kederde
bense dertle suskunum ve saskin halde beklide yalandir diye umutluyum
kizginim birazda sana onca yilin hatrina vedasiz ayrilmakmi reva
kalkip baksana arkadaslarin kabir basinda
helal olsun varsa hakkim bir degil de bin defa
yirmi bir yasinda umutlara zamansiz elveda
Bugün cenazede abisinin bir lafı beni bitirdi. Bana ve bizim araçlara bakarak " Alperen, böyle arabaların fotoğraflarını çekerdi Serhat'ım şimdi ona yakıştı mı cenaze arabası" bu lafıyla beni bitirdi. Gerçekten de Serhat'ım yakıştı mı şimdi sana cenaze arabası..... :(:(:(
keşke gelebilseydim o kadar cabaladım ki.. otobusle yetişilebilecek bi yerde degildim cenaze saati 23,00 gibi geldi bana.. ucak bulamadım sabah erken saate.. boynumun borcudur gitmek yanına duamızı etmek ailesini gormek.. Allah kısmet ederse bi kac gun içinde.. kardesim biliyor ne kadar sevdigimi.. gece gosterdi kendini bana.. anlatamam neler hissettigimi... mekanı cennet olsun...
Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun..
arda garajda nasıl şamata yapıyorduk sende adana'dayken Naim Naim diyerek deli ediyorduk. adalet mi bu şimdi
toprağın bol olsun kardeşim,seni asla unutmayacağız:byebye::byebye:
Yaylaya çıkıyorlarmış sanırım çıksaydı kim bilir nasıl resimler çekip paylaşıcakdı bizlerle...
genç yaşda ölene ölüm zor iş derler...
allah yakından tanıyanlara sabır versin..
ilk baslarda yıne komık dogum gunu sakalarından biri zannettım, ancak sayfalar ilerledikce keske dogum gunu sakası olsaymıs dedım ıcımden :(
tanımadıgım sadece msn den face den konustum biriydi Serhat, ancak kımle onun hakkında konussam pırlanta gibi cocuk lafını duydugum bi insandı. en son tunıng turkıye ye gectıgını duydugumda da cok sevınmıstım, artık Serhatla tanısıp onun gibi bir fotografcı ıle beraber calısabilecegım ıcın. hevesımızı kursagımızda bıraktın be kardesım :(((
Allah rahmet eylesın, Mekanın cennet olsun GUZELSOY kardesım
allah rahmet eylesin .Acılı ailesine allahtan sabır dilerim
Yazicak birsey bulamıyorum
Allah rahmet eylesin .... :(
Allah rahmet eylesin geride kalanlara sabır versin :(