Rabbim rahmet eylesin..Ailesine sabır versin.
Printable View
Rabbim rahmet eylesin..Ailesine sabır versin.
video çok güzel olmuş.:( her ne kadar bi muhabbetim olmasada insan bi kötü oluyo:(
Allah rahmet eylesin geride kalanlara sabır versin.
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun...
başınız sağolsun :(
direk face e ekledim abi baska link yok ne yazıkki...
sözler kifayetsiz kalıyor tabi yaşanan acıyı tarif için ama allah sevdiği kullarını erken alırmış yanına diye düşünelim.Allah nur içinde yatırsın varsa günahlarını affetsin.Ayrıca yapacağımız en güzel şey Serhat kardeşimizi - her ne kadar tanışmasamda - unutmamak ve unutturmamak için elimizden geleni yapmak galiba.Otomobillere bu kadar gönülden bağlı biri için onu mutlu edebilecek en güzel şey bu olsa gerek..Başımız sağolsun....
Ne desem bilemiyorum, çünkü hala inanamıyorum daha doğrusu inanmak istemiyorum...
Nurlar içinde ol, Allah gani gani rahmet eylesin sevgili kardeşim...
Allah rahmet eylesin:(
Mekanı cennet olsun...
Allah rahmet eylesin.
Allah rahmet eylesin
Mekanı cennet olsun
http://www.youtube.com/watch?v=LqFmv5bMgTE
Off offf sözlere bakkk :(((((((((
Sehatcana yazılmış gibi :(((((
Mekanı cennet olsun konyaya dergi çekimlerine geldiğinde tanışmıştık, bizim sitemizinde tanıtımını yapmıştı, sadece birgün görüştük ama çok cana yakın çok sevecen bir insandı.. Allah rahmet eylesin, geride kalanlara sabır versin.. :(
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun. Elimizden ne gelir bilemiyorum ama üzgünüz.:(
Allah rahmet eylesin melanı cennet olsun...
Allah Rahmet Eylesin..
Mekanı Cennet olsun..
Saygılar..
allah rahmet eylesın..tanımıyordum fakat forum sayesınde görmedıgımız fakat ısmınden aracından projelerınden tanıdıgımız ısımler war bunlardan bırı oldugundan olsa gerek..cok uzuldum!!
allah yakınlarına sabır wersın...
çok genç yaşta ani bir ölüm olmuş, Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun..
ailesine ve sevenlerine sabırlar diliyorum..
allah rahmet eylesin:(
Allah rahmet eylesin.
allah rahmet eylesınn tanımıyorum sadece forumda yazdıklarından tanıyorumm...gercekten cook uzucu bır durum..... Kımse yasıyorum demesın hayatın neyapacagı neyle karsılastıracagı bellı degıl :(:(
Allah rahmet eylesin, nur içinde yatsın :(
:(:(:(:(:(:(:(
:(:(:(:(:(:(
mekanı cennet olsun güzel kardeşimizn....:(
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun..
allah rahmet eylesin...
Allah rahmet eylesin..
Mekanı cennet olsun.
Allah ailesine ve sevdiklerine sabır versin...
Toprağı bol,mekanı cennet olsun...Çok zor bi durum:(:(
Allah rahmet eylesin,Allah geride kalanlara sabır versin....cok zor bir durum....
inanmakta zorlanıyor insan hani. Çok iyiydi Serhat, o kazadaki tek şanssız kişi Serhat olmamalıydı. Ama kader işte kimin nerde nasıl öleceği belli değil. Mekanı cennet olsun. Allah ailesine sabırlar versin...
allah rahmet eylesin,mekanı cennet olsun inşallah...geride kalanlarada allah bol bol sabırlar ihsan eylesin inşaallah...
Allah rahmet eylesin.mekani cennet olsun...
mekanı cennet olsun allah ailesine sabır versin...
Allah rahmet eylesin :( Mekanı cennet olsun inşallah.
allah rahmet eylesın bende bugun cok sevdıım bır kız arkadasımı defnettım. ıstanbul e5 de gecırdıı trafık kazası sonucu hayatını 2 gun once kaybetmıstı cok buyuk acı mekanı cennet olsun
Kendisini tanımıyordum ancak konuyu baştan sona okudum ve gerçekten çok üzüldüm..
Face'deki son iletiside beni ayrıca üzdü..
Ailesine ve geride kalan tüm yakınlarına allah gani gani sabır versin..
Mekanı cennet, ruhu şaad olsun.. :(
mekanın cennet olsun kardeşim