Allah rahmet eylesin. :(
Printable View
Allah rahmet eylesin. :(
Allah rahmet eylesin
Çok acı bir olay......
Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun. Keşke böyle bir şey yaşanmasaydı. Arkadaşı hiç tanımamama rağmen sadece forumdan gördüklerim ile biliyorum çok ama çok duygulandım. İmkanım olsa şu anda basıp gideceğim cenazesine ama maalesef mümkün değil. Ailesine sabır diliyorum. Hiç kolay değil ama.
Başımız Sağolsun , Mekanı Cennet Olsun :'(
Seni Özleyeceğiz Serhat Abi :'(
Allah rahmet eylesin mekanını cennet eylesin geride kalanlarada sabır versin
Serhat mekanın cennet olsun , offff.
Allah Rahmet Eylesin....Mekanı Cennet olsun....
allah rahmet eylesın:(
Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun.. serhat abiyle bende daha 2 gün önce konusuyordum dergi hakkında arabalar hakkında... ama ecel işte kime ne zaman nasıl gelecegi belli olmuyor... bugun icimde zaten büyük bir sıkıntı var sebebini bilmiyorum.. ama gercekten cok kötüyüm
Allah rahmet eylesin ailesine sabır versin mekanı cennet olsun Serhat kardeşimizin dualarımız onunla
Allah rahmet eğlesin,mekanı cennet olsun.
Geride kalanlara sevenlerine Allah sabır,dayanma gücü versin.
allah rahmet eğlesin mekanı cennet olsun:(
Amin arkadaşlar Amin.
Allah Rahmet Eylesin :(
allah rahmet eylesin
allah rahmet eylesin
ılk tunıng ısıne gırdıgımde ılk mazemeyı alan adam arada arardı abı yenı bırseyler varmı dıye saolsun cumartesı gunu bır arkadası aradı serhatın adıyla abı serhattan aldım numaranı dıyerek konuya gırmıstı ınsancıl adam dost denılıcek kadar yakın bır ınsan ......
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun
başımız saolsun:( allah geride kalanlara sabır versin mekanı cennet topragı bol olsun