inanamıyorum gerçekten :( allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun :( bir var bi yoksun :(
Printable View
inanamıyorum gerçekten :( allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun :( bir var bi yoksun :(
kac defa geldi bizim için kayseriye kac defa guzel cekimler yaptık muhabet ettik sayısını hatırlamam.. daha dun konustuk ya saka gibi geliyor inanamıyorum ya Rabbim sevdigi kulu yanına erken alırmıs serhatıma rahmet diliyorum kardesim hayatımda tanıdıgım az delikanlıdan insan gibi insandan biri... o kadar araba muhabeti yapardık benm arabayı dergiye cıkar diye fırcaladım dun ama kardesimin varlıgı yeterdi batsın dergisi arabası herseyi onun adamlıgı herseye deger.... bu saflık temizlik bu deli yurek.. ne diyecegimi bilemiyorum hala soktayım sadece dua edebiliyoruz.. serhatım bizi goruyorsundur umarım duyuyorsundur.. gidemiyorum cenazesine yarın sabaha bulamadım hiçbir ucak cok uzaktayım gidemiyorum kardesm........ Allah bizi senden erken aldı öteki tarafta gorusmek uzere kardesm biliyoruz ki hep yanımızdasın....... :'(
mekanı cennet olsun erken yaşta aramızdan ayrıldı
Allah rahmet eylesin...Çok genç yaaa insanın içi sızlıyor yaa :(
olayı haber alan 2. adamım.. serhatla aramızda bi sogukluk vardı.. keşke olmasaydı da bu şekilde veda etmek zorunda olmasaydım ona.. cok iyi bi insandı serhat allahım mekanını cennet eglesin işalla :(:( topragı bol olsun :(:(
Allah (c.c) rahmet eğlesin mekanı cennet olsun acılı ailesine sabırlar diliyorum ......
msnde de şu an iletisi "sende bırakıp gittin ya dayımm :'("
TR tuning sayesinde tanışmıştık yüzyüze gelmedik gerçi ama msnden konuşuyoduk.. İnsanın yaşama enerjisi kalmıyo böyle durumlarda ne için uğraşıyorum diyosun kendi kendine.. gencecik çocuk yazık ya.. facebook iletisini de okuduğumda allallaa nereye demiştim de bunu tahmin etmemiştim, gerçekten kalbi temizmiş içine doğmuş.. Allah mekanını cennet etsin.. Annesine çok üzüldüm ben bide bi hafta arayla hem kardeşin hem oğlunu kaybetmek.. Allah sabır versin o teyzeme de
başımız saolsun şok olmuş durumdayım :( allah yakınlarına sabır versin çok yazık :(
Allah rahmet eylesin ... Geride kalanlara sabır versin... :(
Allah rahmet eylesin ... Geride kalanlara sabır versin...
kendisini şahsen tanımam ama forumda isim aşinalığım vardı ve fotolarına bakıyordum. Allah rahmet eylesin,ailesine sabır dilerim
ALLAH rahmet eylesin ..
allah rahmet eyleylesin mekanı cennet olsun :(
cok zor yaa sankı ölumu bılıyormus gıbı bır not yazmıs face e
Serhat GüzelsoyŞimdi; tası tarağı toplamalı, göçüp gitmeli uzaklara, sarılmalı zifiri karanlığına kahpe gecenin. Şimdi hazırlamalı damarlarını en uzun acının dozuna, şimdi göçüp gitmeli... Açtım YÜREĞİMİ eyy soysuzluk, sana sesleniyorum umutsuzluk, halsizliğimi, yo......rgunluğumu fırsat bilmelisin, Gelmelisin! Şimdi Saklındaki SORULARDA YOK OLMANIN ZAMANI... Hoşgeldin Bedenime Yalnızlığım, Çok Kalacakmısın
okudukca gözlerım doluyor ve son paylastıgı parcada yarım kalanlara ragmen
Allah rahmet eylesin
Allah rahmet eylesin cumartesi akşamı konuştuk kapattık o gece tekrar msg atmış bana bu sabah msn açtığımda bana gece msg atmış bi anda pencere açılıverdi gözlerim doldu cok kötü oldum.
http://img38.imageshack.us/img38/6663/acip.jpg
insan oğlu 1 dakika.
inanması imkansız denilecek kadar zor.hala inanmıyorum hala sanki birazdan msn e girecek muhabbet edecez.hala yüzü gözümün önünden gitmiyor.yeri meleklerin yanı olsun.mekanı cennet olsun. . .
Tuylerım valla dıken dıken oldu konuyu gorunce ıkı gun once facede mesajlaştığımız aklıma geldı ıkı gun once bana attığı mesaj ;
Merhaba Mehmet. Ekleme talebini kabul ettiğin için teşekkürler. Techturkeyde mesajlarını okuyordum. Burdada denk gelince ekledim. İyi bak kendine iyi çalışmalar...
şimdi bir kez daha okudum olum cok anı bir şey Allah rahmet eylesin geride kalanlarına sabır versın..:(:(:(:(:(:(
Allah rahmet eylesin :(