mekanı cennet olsun aılesıne sabır versın allah
Printable View
mekanı cennet olsun aılesıne sabır versın allah
Allah sabır versin eşine dostuna :( mekanı Cennet olsun
nur içinde yat...
zaman nasıl geçiyor :( mekanı cennet olsun
Mekanı Cennet olsun,çok sevdiğim bir kardeşim'di.Zaman zaman aklıma gelir sohbetlerimiz...
Allah rahmet eylesin tekrar tekrar toprağı bol olsun
Merhum arkadaşımız Serhat Güzelsoy(Anadolu kaplanı)Bugün onun doğum günü
:( Allah mekanını cennet etsin inşallah.
Allah rahmet eylesin yakınlarının başı saoğulsun geride kalanlarada Allah sabır versin.
Allah rahmet eylesin hemşerimize :( koyu Trabzonspor milliyetçisiydi nur içinde yatsın
ALLAH rahmet eylesin.
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun
Allah gani gani rahmet eylesin
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun
3 sene olmuş ALLAH Rahmet eylesin Taksiratını Affetsin Mekanını Cennet Eylesin İNŞAALLAH Kalanlarına Sabır Versin Gerçekten Çok Zor :( :( :(
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun..
Nur içinde yatsın inşallah..
allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun allah geride kalanlara sabır versin.... :( :(
ALLAH rahmet eylesin mekani cennet olsun
hayat ne enteresan lan serhat şu benim typer ın resımlerını nezaman çekeceksin artık demıiştim en son konuşmamız....melih abi merak etme sonra içeri girdi foto makınasını aldı hadi abi çıkalım güzel güzel çekelım dedi ogün çok güzeldi...olaydan 1 hafta sonra bu tatsız haberi alınca hayata olan inancımı yitirdim...insanoğlunda hem kendisi hemde sevenleri için diyorsunki biz hiç ölmeyiz...................ama......seni seviyoruz kardeşim
Serhat kardesımın tekrardan mekanı cennet olsun..
Belkıde kımse tanımıyorken uzun uzun tuning,modifiye muhabbetleri yapıyorduk beraber X bır dergıde caalısmaya basladıgımızda basardık demıstık :( bu tatsız haberı alınca bende herseyden elımı ayagımı cekmıstım . Çok kotu bır olay