ALLAH rahmet eylesin..
Printable View
ALLAH rahmet eylesin..
Acıyı kederi Bıraktı Bu Dünyada Dualarımızla Cennet Yüzü Görmeyi Nasip Etsin Yüce ALLAH’ım Merhuma, Acımızı Paylaşıyoruz Gözyaşlarımızla Başımız Sağolsun.
allah sabır versın gerıde kalanlara ve aılesıne mekanı cennet koruyucusu hz.muhammed olsun (sav)
allah rahmet eylesin...
Allah rahmet eylesın,mekanı cennet olsun :(
hepimizin başı saolsun :(
bugün cenazedeydim... fakat bizim camiadan kimseler yoktu cnm kardeşim dienler cenazeye gelmemişti... dostluk böyle olmamalı
Allah rahmet eylesin:(
serhat ilk defa çok üzdün bizi.... mekanın cennet olsun
Daha Şimdi Gördüm duydum :( MEkanı Cennet Olsun :( allah geride kalanlara sabır versin
Allahım sen onun günahlarını affet cennetine kabul et yarabbim.
allah rahmet eylesin allah geride kalanlara ve tüm sevenlerine sabır versin mekanı cennet olsun çok kötü ya :(
Cenaze sabah defnedildi :( adanadan hep beraber çıktık uğurladık kardeşimizi işini gücünü bırakıp gelen herkese teşekkürler Seni Çok Seviyoruz Kalbimiz her zaman seninle Rahat uyu Serhat'ım:(
hepimiz öğlen bilioduk sabah gelen arkadaslarda yetişememiş öğlen hep birlikte kabristana gittik
ben çok isterdim gelmeyi ama dükkandan çıkamıorum:(
mekanın cennet olsun güzel insan
Çok üzüldum konuyu gorunce basımdan asagı kaynar sular dokuldu daha gecen gun konustuk hayat dolu bı ınsan aramızdan ayrıldı basımız sagolsun :(